Zakelijk catering

Bedrijfscatering

U gunt uw personeel natuurlijk het beste. In de pauzes wilt u uw werknemers een heerlijke (gezonde) lunch kunnen bieden. Wij kunnen de bedrijfscatering in uw kantine verzorgen!

Het dagelijkse menu kan in overleg worden samengesteld, voor een aanbod zoals u het wilt.


Lees meer

Catering open dag

De open dag op uw bedrijf moet natuurlijk tot in de puntjes geregeld zijn zodat de bezoekers het beste van uw bedrijf zien. Uw gasten moeten in de watten worden gelegd. Iets wat u met een gerust hart aan ons over kunt laten.
Lees meer

Beurs catering

Willem de Boer Food en Events kan u helpen bij de verzorging van de publieks-, exposanten-, VIP-, en crewcatering. Naast de verzorging van catering kunnen wij ondersteunen bij standinrichting. Bovendien kunnen wij beursorganisaties ondersteuning bieden bij facilitaire zaken.
Lees meer

Evenementen catering

Het organiseren van een (publieks)evenement vraagt veel tijd en een goed organisatievermogen. Wij hebben ervaren projectmanagers in dienst welke u kunnen ondersteunen tijdens de organisatie van uw event.
Lees meer

Catering bij een officiële opening

Bij een officiële opening is uw bedrijf het middelpunt van de belangstelling. De bezoekers van de opening oordelen op hun eerste indruk. Wij kunnen u helpen bij een perfecte eerste indruk, geheel in stijl van uw bedrijf.
Lees meer

Personeelsfeest catering

Wilt u uw personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest? Wij helpen u graag met de opzet en organisatie.

Wij bieden mogelijkheid tot leuke activiteiten, borrels en diners. Geheel aan te passen zoals u het wilt.
Lees meer

Bedrijfsjubileum catering

Jubilea zijn er om gevierd te worden. Elke mijlpaal is in onze ogen een feestje waard! Heeft uw bedrijf een bijzonder jubileum dat u wilt vieren? Wij helpen graag met de organisatie van het jubileumfeest.
Lees meer

Verhuur catering benodigdheden

Naast de verzorging van de catering verhuren wij ook interieur, tenten en overige benodigdheden voor een feest. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw feest.
Lees meer
Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID