Event catering

Onze event catering is de ideale manier om de organisatie van uw evenement, beurs of festival uit handen te geven. Onze cateraars regelen uw evenement tot in detail, regelen een draaiboek en zorgen voor de aankleding van uw evenement. We bespreken uw wensen en het thema van het evenement en aan de hand van die informatie verzorgen we event catering op maat.

Download onze brochure

  • Creatieve duizendpoten op het gebied van event catering
  • 35 jaar ervaring met de organisatie van evenementen
  • Culinair: altijd een verrassend menu met verse producten
  • Betrokken: cateraars die een stapje verder gaan
  • Flexibel: geschikt voor ieder event
  • Innovatief: vernieuwende concepten voor uw event
"Professioneel, meedenkend, servicegericht en oplossingsgericht handelen: dat kom je bij Willem de Boer Food & Events altijd tegen."
Paula van der Woude – Flevopenningen

Event catering voor ieder evenement

Voor vrijwel ieder evenement maken we een verrassend concept op maat zodat u terugkijkt op een succesvolle gelegenheid. Onze cateraars regelen niet alleen een smaakvol menu, maar zorgen ook voor facilitaire zaken als de accommodatie en personeel voor tijdens het evenement. We bespreken graag uw ideeën zodat we een prijs op maat voor u kunnen maken, neem daarvoor gerust contact met ons op via onderstaande buttons.

"We are very pleased about the service of Willem de Boer Food & Events during our event in Amsterdam last week for the TOC-event. The help and suggestions were very nice."
Sini Liimatainen – Woltti Group

Event catering op elke locatie in Nederland

Onze creatieve cateraars verzorgen event catering op iedere gewenste locatie in Nederland. We hebben een aantal samenwerkingen met partnerlocaties waar Willem de Boer Food & Events fungeert als de hoofdcateraar. Met 35 jaar ervaring, een talent voor organisatie en veelzijdige projecten, weten we precies hoe we uw event tot een succes maken en met welke details we rekening moeten houden. Voor ieder event geldt dat we eerst bij u of op de gekozen locatie langskomen om de mogelijkheden te bekijken. Aan de hand daarvan maken we een concept en een bijbehorende prijsopgave.

Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID