Event catering

Event catering is de ideale manier om de organisatie van uw evenement, beurs of festival uit handen te geven. Onze cateraars regelen uw evenement tot in detail, regelen een draaiboek en zorgen voor de aankleding van uw evenement. We bespreken uw wensen en het thema van het evenement en aan de hand van die informatie verzorgen we event catering op maat.

  • Creatieve duizendpoten op het gebied van event catering
  • 35 jaar ervaring met de organisatie van evenementen
  • Culinair: altijd een verrassend menu met verse producten
  • Betrokken: cateraars die een stapje verder gaan
  • Flexibel: geschikt voor ieder event
  • Innovatief: vernieuwende concepten voor uw event
"Professioneel, meedenkend, servicegericht en oplossingsgericht handelen: dat kom je bij Willem de Boer Food & Events altijd tegen."
Paula van der Woude – Flevopenningen

Evenement

De ingrediënten voor een succesvol evenement zijn tijd en een goed organisatievermogen. Verder zijn er allerlei factoren waar de organisatie rekening mee moet houden. De cateraars van Willem de Boer Food & Events zijn dankzij de jarenlange ervaring precies op de hoogte van deze factoren. We regelen voor u de gehele organisatie of u schakelt ons in voor de cateringwerkzaamheden.

Ontdek onze evenementen catering

Festival

Festivals zijn er in allerlei soorten en maten, maar voor alle festivals geldt dat er goed over alle details nagedacht moet worden. De creatieve breinen van Willem de Boer Food & Events helpen u graag bij het opzetten van een festival. Een speciaal thema is geen enkel probleem, wij gaan net een stapje verder voor u. Het resultaat is een festival met een verrassende aankleding en een heerlijk culinair programma.

Ontdek onze festival catering

Beurs

Op beurzen verzorgen we verschillende soorten catering. Van een cateringplein met hapjes en drankjes voor bezoekers tot de catering voor medewerkers van de beurs. Met de veelzijdige mogelijkheden van Willem de Boer Food & Events heeft u ook opties tot het huren van tentaccommodaties en sanitaire voorzieningen.

Ontdek onze catering voor beurzen

Open dag

Tijdens de open dag van uw bedrijf of vereniging leggen wij uw gasten in de watten. We zorgen ervoor dat alles wat de bezoekers zien en proeven, helemaal past bij de stijl en de visie van uw bedrijf. Ook bieden wij u de mogelijkheid om de open dag interactief te maken met allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Samen met u zorgen we ervoor dat de open dag een beleving wordt voor de gasten.

Ontdek onze catering voor open dagen

Event catering voor ieder evenement

Natuurlijk is het ook mogelijk dat Willem de Boer Food & Events de organisatie en de catering verzorgt voor andere evenementen. Voor vrijwel ieder evenement maken we een verrassend concept op maat zodat u terugkijkt op een succesvolle gelegenheid. Onze cateraars regelen niet alleen een smaakvol menu, maar zorgen ook voor facilitaire zaken als de accommodatie en personeel voor tijdens het evenement. We bespreken graag uw ideeën zodat we een prijs op maat voor u kunnen maken, neem daarvoor gerust contact met ons op via onderstaande buttons.

"We are very pleased about the service of Willem de Boer Food & Events during our event in Amsterdam last week for the TOC-event. The help and suggestions were very nice."
Sini Liimatainen – Woltti Group

Onze menu’s

De mogelijkheden voor het samenstellen van een menu voor event catering zijn eindeloos. Voor een evenement zetten we een culinair plein op met verschillende eetkraampjes of we regelen een lopend buffet. Wanneer het gaat om catering voor medewerkers van een evenement of een beurs, is het ook mogelijk dat we een compleet diner verzorgen. Aan de hand van het soort evenement en uw wensen, stellen we een verrassend menu op die we bereiden met verse en duurzame producten. Daarnaast houden we rekening met eventuele dieetwensen zodat alle gasten genieten van een heerlijk menu.

De prijs van event catering

Bij het vaststellen van de prijs spelen verschillende factoren mee. Allereerst kijken we naar de soort catering (publiekscatering, crewcatering, hapjes) en naar de grootte van uw evenement. Voor de catering van een festival met een groot aantal bezoekers betaalt u meer dan voor een kleinschalige open dag. Ook hangt de prijs voor event catering af van de werkzaamheden die Willem de Boer Food & Events voor u uitvoert. Onze medewerkers kunnen alleen de catering verzorgen, maar ook de aankleding en de faciliteiten kunnen we verzorgen. Dat is het totaalpakket van Willem de Boer Food & Events.

We kunnen daarom geen vaste prijzen noemen. Wanneer u catering afneemt voor minder of voor meer personen, verandert vanzelfsprekend de prijs. Verder speelt ook de locatie van het evenement een rol bij de prijsbepaling. In onderstaande tabel ziet u een indicatie van de menu’s die Willem de Boer Food & Events levert.Willem de Boer Food & Events bekijkt graag de mogelijkheden van event catering voor uw festival of beurs. Voor een vrijblijvende offerte op maat neemt u contact met ons op.

Culiplate door Willem de Boer Food & Events

Voor consumenten die thuis ook een restaurantervaring willen, bieden we culiplate aan. Bij dit concept bereiden we op ambachtelijke wijze heerlijke gerechten. We verpakken deze maaltijden op een innovatieve wijze. Daardoor komt het gerecht bij u thuis altijd op het bord zoals de chef het bedacht heeft.

Event catering op elke locatie in Nederland

Onze creatieve cateraars verzorgen event catering op iedere gewenste locatie in Nederland. We hebben een aantal samenwerkingen met partnerlocaties waar Willem de Boer Food & Events fungeert als de hoofdcateraar. Met 35 jaar ervaring, een talent voor organisatie en veelzijdige projecten, weten we precies hoe we uw event tot een succes maken en met welke details we rekening moeten houden. Voor ieder event geldt dat we eerst bij u of op de gekozen locatie langskomen om de mogelijkheden te bekijken. Aan de hand daarvan maken we een concept en een bijbehorende prijsopgave.

Neem contact op met Willem de Boer Food & Events

Om Willem de Boer Food & Events in te schakelen voor event catering, vult u eenvoudig onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Ook is het mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen, bel daarvoor naar 0527 684 000.

Copyright © Willem de Boer 2021 | Gerealiseerd door DIXID