Visie, missie & betrokkenheid

Willem de Boer Food & Events is continue bezig op gepaste wijze de wens van de opdrachtgever te vervullen. Met oprechte interesse in u, uw wensen en uw behoeften willen wij uw perfecte event neerzetten door onze catering precies in te richten zoals u dat wilt.

Onze visie

De visie van Willem de Boer Food & Events is het op maat bedienen van de veelzijdige opdrachtgever, op professionele wijze. Voor het aanbod van smaakvol eten voor cateringactiviteiten ontwikkelen onze koks een breed culinair aanbod, geserveerd door uitstekende bediening.

Onze missie

De missie van Willem de Boer Food & Events is zowel regionaal als landelijk optreden als fullservice cateraar en foodservice partner. Hierbij worden de kernwaarden betrokken, culinair, creatief, innovatief en flexibel met zorg nageleefd.

Een betrokken onderneming

Willem de Boer Food & Events neemt duurzaamheid heel serieus. Mede door deel te nemen aan diverse programma's voor duurzaamheid en voedselveiligheid toont Willem de Boer Food & Events aan verantwoord en betrokken te ondernemen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen / MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is onlosmakelijk verbonden met onze visie op het ondernemerschap. Er worden in de verschillende bedrijfsprocessen bewuste keuzes gemaakt voor het vinden van de balans tussen people, planet en profit aan de hand van de 4 thema’s die binnen ons bedrijf worden uitgevoerd:

  1. Arbeidsparticipatie. Ontwikkelen van een divers personeelsbestand waarbij ook collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt gelegenheid krijgen zichzelf te ontplooien.
  2.  Armoedebestrijding. Inkopen van foodproducten met bijvoorbeeld het Max Havelaar-keurmerk om op afstand boeren in ontwikkelingslanden te steunen.
  3. Biodiversiteit. Zoeken naar een balans aan de hand van de diverse keurmerken die aan producten als vis, groenten en fruit zijn gekoppeld.
  4. Gezondheid. Aanbieden van een gezonde voeding en stimuleren van een actieve levenswijze aan de medewerkers.

Lees meer over MVO.

Maatschappelijk betrokken ondernemen / MBO

Daarnaast ondersteunt Willem de Boer Food & Events diverse maatschappelijke organisaties in natura of in geld. Dit varieert van het sponsoren tijdens een sportevenement, het ondersteunen van kansarme kinderen in de samenleving tot een bijdrage leveren bij charity dinners. Hiermee wordt het begrip Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) ingevuld. MBO omvat alle activiteiten waarmee wij als onderneming zonder winstoogmerk een bijdrage willen leveren aan de plaatselijke, landelijke maar ook wereldwijde samenleving.

Houwers Holtackers HACCP-gecertificeerd

Naast gezondheid zijn voedselveiligheid en hygiëne belangrijke aandachtspunten voor de mens. Willem de Boer Food & Events is als eerste partycateraar in Nederland door Houwers Holtackers (voorheen FoodCert) HACCP-gecertificeerd. Met deze hygiënecode toont Willem de Boer Food & Events aan een trendsetter te zijn in de cateringsector. Het bijbehorende certificaat is een kwaliteitsverklaring naar onze opdrachtgevers. Toeleveranciers realiseren zich dat ons bedrijf zeer bewust omgaat met wat wij als afnemer aangeleverd krijgen.
Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID