Cees en Marian Dekker


Ter gelegenheid van ons 35-jarig huwelijk en onze verjaardagen hebben we Willem de Boer Food & Events gevraagd de catering te verzorgen bij ons aan huis: koffie, borrel en barbecue voor 36 personen.

Via e-mail hebben we onze wensen aangegeven. Deze wensen zijn middels enkele e-mailcontacten vertaald in een plan + offerte.
In de laatste week voorafgaand aan ons feest zijn middels telefonische contacten de puntjes op de i gezet, vooral aangaande de minder goede weersvoorspellingen.

Alle gemaakte afspraken zijn tot volle tevredenheid nagekomen: de medewerkers van WdB waren keurig op tijd met alle benodigdheden. Vervolgens zijn de partytenten, meubilair, heaters en barbecueattributen keurig geïnstalleerd. Op het afgesproken begin was alles in orde, klaar voor de ontvangst van de gasten. De catering heeft aan al onze wensen en verwachtingen voldaan: alle gasten kregen wat ze maar wilden en de bediening was professioneel en vriendelijk. Van onze gasten hebben we ook vele complimenten gekregen over de organisatie en logistiek. Ook de barbecue-gerechten zijn erg positief beoordeeld, men vond het allemaal erg lekker.
De afbouw van de partytenten verliep soepel en geruisloos.

Al met al zijn wij zeer voldaan en tevreden over de verzorging van ons feest.

Copyright © Willem de Boer 2021 | Gerealiseerd door DIXID