Van Gelder Groep Familiedag


Op 18 juni 2016 hebben wij de familiedag van Van Gelder Groep BV mogen verzorgen. Het personeel was met het gezin uitgenodigd. In totaal waren er 800 volwassenen en 200 kinderen aanwezig op het eigen terrein van Van Gelder Groep BV in Elburg, waar het event plaatsvond.

Van Gelder had zelf diverse activiteiten bedacht, waarbij Willem de Boer in het voortraject de coördinatie en interne organisatie van de activiteiten verzorgde zodat alle onderdelen tijdens de familiedag naadloos op elkaar aansloten. Voorbeelden van georganiseerde activiteiten waren een hondenshow, een rondvaart op een Elburgse Botter, een trip met een speedboot van de KNRM, een optreden van een shantykoor en de genodigden hadden vrije entree voor diverse musea in Elburg.

De catering was ook zo samengesteld dat er voor ieder wat wils zou zijn. Er waren frites, snacks en fruitvriendjes voor de kinderen.  Verder was er keuze uit build your own burger, een broodjescorner, broodjes warme beenham, poffertjes, stroopwafels en Italiaans ijs. Ook stond palingrokerij Van Triest uit Elburg in opdracht van Willem de Boer voor het pand.

Er was een freeshape tentaccomodatie geplaatst, aangevuld met diverse pagodes voor het festivalsfeertje.

Naast de eerdergenoemde activiteiten was er nog meer entertainment en diverse activiteiten op het terrein van Van Gelder. Onder anderen was er een oude stadsomroeper aanwezig als spreekstalmeester, twee springkussens voor de kinderen,  een laserdome, mogelijkheid tot kratstapelen, een mobiele kinderboerderij en nog veel meer.

Copyright © Willem de Boer 2021 | Gerealiseerd door DIXID