Van Gelder Groep 100 jaar


Op 10 september 2016 bestond van Gelder Groep BV 100 jaar. Dit werd groot gevierd in de Heineken Music Hall en een tentaccommodatie in Amsterdam. In totaal waren er 2500 gasten aanwezig bij de jubileumviering. De gastenlijst bestond uit personeel en zakenrelaties.

Het programma van de jubileumviering werd opgebouwd uit een ontvangst met koffie, thee en petit fours, vervolgens wat er een optreden van niemand minder dan André Rieu. Na het eerste deel van dit concert was er een pauze met hapjes en drankjes waarna het concert weer werd voortgezet. Het concert werd afgesloten met een toegift en vervolgens vond er nog een gezellige borrel plaats.

Omdat deze 2500 gasten tijdens het ontvangst en de pauzes niet allemaal in de HMH pasten om te genieten van hapjes en drankjes werd er een grote tent achter de HMH geplaatst, waar de zakenrelaties tijdens ontvangst en pauzes konden borrelen.

Wij verzorgden zowel de catering in de grote tent als in de HMH zelf. Er werden bij ontvangst petit fours met het jubileum-logo van Van Gelder Groep BV geserveerd en tijdens de pauze en borrel waren er culinaire hapjes voor de gasten.

Copyright © Willem de Boer 2021 | Gerealiseerd door DIXID