Kuiken Groep 70 jaar


3 november 2016 - 4 november 2016 werd een groots event gehouden ter ere van het 70-jarig bestaan van Kuiken Groep. Op 3 november 2016 vond de personeelsdag plaats, waar de 350 personeelsleden waren uitgenodigd om het jubileum te vieren.

Het event vond plaats in het gebouw van Kuiken Groep in Emmeloord, dat wij samen met Kuiken Groep hebben omgetoverd tot feestlocatie. Luimes AV verzorgde verlichting in thema en regelde de overige audiovisuele technieken. Er was veel te zien van Kuiken door de jaren heen en hier hadden wij het culinair ook op aangepast.

Zo waren er vier foodstands met elk een eigen thema: Stand 1: Food back in time, Stand 2: Food today, Stand 3: Food into the future en Stand 4: Food Sweet 60’s, 00’s and future.

Bij stand 1 was een hapjesbuffet met oud Hollandsche hapjes geserveerd, hierbij kan gedacht worden aan gevulde eitjes en asperges met ham. Daarnaast waren er huisgemaakte salades en werd er rondgegaan met bitterballen. Bij stand 2 was er sushi verkrijgbaar en daarnaast waren er diverse wok gerechten zoals noedels met teriyaki-biefstukreepjes. Bij de derde foodstand live culinaire burgers gemaakt door onze kok. Een voorbeeld van de culinaire burgers waar keuze uit was, is de Black Angus beef0burger met rode biet en cheddar. Ook culinaire hotdogs met o.a. avocado, taco shells met pulled pork en verse friet met verrassende kruiden waren bij deze foodstand verkrijgbaar. Bij food stand 4 werd een dessertbuffet geplaatst, wat bestond uit diverse ouderwetse en moderne desserts.

Het gehele event werd modern afgewerkt door het meubilair aan te passen aan de tijd van nu, met o.a. strakke witte tafels en stoelen en moderne bloemdecoratie.

Copyright © Willem de Boer 2021 | Gerealiseerd door DIXID