Projecten

Technische Kontakt Dagen (TKD) 2018

Op 31 mei, 1 en 2 juni 2018 vonden wederom de Technisch Kontakt Dagen plaats.
Lees meer

Organisatieburo bv – Bejo Zaden

Zaterdag 16 februari 2018 stond helemaal in het teken van het “Bejo-fest” wat door de dames van het Organisatieburo georganiseerd werd. Maar liefst 375 gasten kwamen in lederhosen en dirndl en maakten er een geweldig feest van met polonaise, gevulde bierpullen en “ganz tolle Tiroler musik”.
Lees meer

Woltii, relatie event Wärtsilä

Woensdag 4 oktober 2017 stond ik het teken van de “Customer Day” van Wärtsilä. In opdracht van het Finse Organisatiebureau Woltii mochten wij deze dag organiseren. Woltii verzorgde de creatieve input voor wat betreft de setting van de dag. Willem de Boer Food & Events verzorgde de catering, dranken, personele inzet, aankleding van de ruimte en audiovisuele materialen/technische ondersteuning (in samenwerking met Luimes AV).
Lees meer

Konica Minolta Business Solutions Nederland

Op vrijdag 15 december 2017 mochten wij wederom de kerstbijeenkomst van Konica Minolta Business Solutions Nederland bv verzorgen. Het jaar werd door de 220 medewerkers afgesloten op het parkeerterrein met diverse culinaire items.
Lees meer

Staay Food Group

Op zaterdag 14 oktober 2017 mochten wij de familiedag van Staay Food Group in Dronten verzorgen. In totaal waren er 350 volwassenen en 50 kinderen aanwezig.
Lees meer

Pagina 1 van 3
Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID