Partycatering

Met party catering maken we van ieder feest een unieke beleving. Onze catering service is geschikt voor elk soort feest; voor iedere klant maken we party catering op maat. Van een intiem tuinfeest met familie tot een personeelsfeest voor het hele bedrijf: Willem de Boer Food & events is de expert voor het verzorgen van uw party catering.

  • Al 35 jaar de specialist voor party catering
  • Betrokken: persoonlijke aanpak bij ieder evenement
  • Innovatief: geen evenement is ons te gek
  • Culinair: heerlijke verse gerechten met ambachtelijke producten
  • Flexibel: catering passend bij uw wensen
  • Creatieve invulling voor uw feest
"Mijn vrouw en ik hadden iets leuks te vieren. Al snel waren we het eens: ‘Het moet een gezellig en culinair feestje worden.' We vonden het belangrijk om onze vrienden ‘thuis’ uit te nodigen."
- Fokke Geert Hoekstra

Trouwfeest

We toveren iedere locatie om tot de locatie van jullie dromen. We bespreken de wensen van het bruidspaar en regelen alles op het gebied van catering: van de hapjes en de drankjes tot de bruidstaart en een smakelijk diner. Verder is het mogelijk om onze cateraars de aankleding van de locatie te laten verzorgen zodat jullie gegarandeerd de mooiste dag van jullie leven beleven.

Ontdek onze trouwfeest catering

Tuinfeest

Het is mogelijk om vrijwel ieder feest in uw eigen tuin te organiseren. Een tuinfeest is gezellig en omdat Willem de Boer Food & Events alles voor u regelt, is het ook erg makkelijk om er een te houden. We regelen een veelzijdige barbecue voor uw verjaardag of een uitgebreid diner voor een andere speciale gelegenheid. Ook de organisatie van een themafeest en het regelen van eventueel onderdak behoren bij Willem de Boer Food & Events tot de mogelijkheden.

Ontdek onze tuinfeest catering

Verjaardag

Willem de Boer Food & Events verzorgt de complete organisatie van uw verjaardagsfeest, of dit nu bij u thuis is of op een andere locatie. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en weten daardoor precies hoe we uw verjaardag tot een succes maken. Aan de hand van uw wensen stellen we een menu samen, regelen we eventueel een bar en is het zelfs mogelijk om personeel in te zetten.

Ontdek onze verjaardagsfeest catering

Jubileum

Een jubileum is een mijlpaal die gevierd moet worden en Willem de Boer Food & Events is de ideale partner voor de organisatie van zo’n feest. Of het nu gaat om een trouwjubileum of een bedrijfsjubileum: we zorgen voor de aankleding van de locatie en de culinaire invulling van het feest. De mogelijkheden voor een jubileumfeest zijn eindeloos.

Ontdek onze jubileumfeest catering

Personeelsfeest

We passen de party catering voor een personeelsfeest helemaal aan naar uw wensen. We organiseren onder andere activiteiten op het feest, een gezellige borrel of een heerlijk diner. Alle aspecten zijn aan te passen zodat het personeelsfeest bij uw werknemers en de visie van uw bedrijf past. Wanneer u zelf ideeën heeft, helpen we u bij de uitwerking en het uitvoeren van deze ideeën.

Ontdek onze personeelsfeest catering

Party catering voor iedere gelegenheid

Het is, naast bovenstaande mogelijkheden, ook mogelijk dat Willem de Boer Food & Events de party catering verzorgt op andere feesten. Voor iedere feestelijke gelegenheid geldt dat we u de hele organisatie uit handen kunnen nemen. Van organisatie en opbouw tot personeel en het afbouwen van het evenement: onze cateraars regelen tot in detail uw feest. We maken graag een prijs op maat voor uw evenement, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

"Professionaliteit, flexibiliteit, kwaliteit, snel schakelen, proactief meedenken en altijd een oplossing kunnen bieden zijn enkele kernwaarden die Willem de Boer food & events absoluut waarmaken."
- Minetta Bus - Kuiken

Uw ideale menu

U heeft bij Willem de Boer Food & Events allerlei mogelijkheden op het gebied van party catering. We verzorgen zowel voor kleine feesten als voor grote feesten de culinaire invulling. Het is hierbij mogelijk om te kiezen voor een borrel met allerlei hapjes en drankjes, maar het is ook mogelijk dat we een compleet diner verzorgen. Aan de hand van uw wensen stellen we een menu samen dat past bij de gelegenheid, natuurlijk houden we bij de bereiding rekening met eventuele dieetwensen.

Kosten party catering

De kosten van party catering hangen af van verschillende factoren. Een van die factoren is de grootte van uw feest, catering voor een groter aantal gasten is vanzelfsprekend prijziger dan voor een feest met een klein aantal gasten. Verder hangt de prijs ook af van de werkzaamheden die we voor uw feest uitvoeren. Het is mogelijk dat wij alleen zorgen voor de culinaire invulling, maar het is ook mogelijk dat we de complete organisatie en aankleding verzorgen. Tot slot speelt de samenstelling van het menu mee bij het bepalen van de prijs. In onderstaande tabellen ziet u een aantal voorbeelden van onze mogelijkheden. De precieze prijs van party catering bepalen we wanneer we uw wensen en onze opties met u besproken hebben. Onder andere het aantal gasten en de locatie bepalen de prijs van onze party catering.Voor een indicatie van de kosten voor party catering raden we u aan om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. We maken aan de hand van uw wensen een opzet voor de party catering van uw feest en daarbij een prijs op maat.

Onze culiplate catering

Tot onze cateringopties behoort ook de mogelijkheid voor culiplate. Dit zijn ambachtelijk bereide gerechten van restaurantkwaliteit. Onze chefs bereiden de gerechten in onze keuken en verpakken deze voor u. Met behulp van onze aanwijzingen presenteert u het gerecht precies zoals u het ook in een restaurant zou krijgen. Deze vorm van catering is ideaal voor mensen die een restaurantervaring willen, zonder daarvoor echt naar het restaurant te hoeven gaan.

Party catering door heel Nederland

Willem de Boer Food & Events regelt de party catering voor feesten door heel Nederland. We organiseren feesten voor zowel bedrijven als particulieren op locatie of juist bij onze klanten thuis. Voorafgaand aan het evenement komen we altijd bij u langs om de locatie te bekijken en aan de hand daarvan onze mogelijkheden te bespreken. Dankzij onze eerder uitgevoerde projecten hebben we de ervaring die nodig is om een creatieve invulling voor uw feest te bedenken. Onze cateraars maken dan ook gebruik van een persoonlijke aanpak en denken met u mee.

We werken samen met verschillende locaties in Nederland; op sommige van deze locaties zijn wij de hoofdcateraar. Voor deze locaties weten we precies wat er nodig is om van uw feest een succes te maken, maar het is eveneens mogelijk om de party catering te verzorgen op een door u uitgekozen locatie.

Laat uw party cateren door Willem de Boer

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om Willem de Boer Food & Events de party catering voor uw feest te laten verzorgen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel naar 0527 684 000.

Copyright © Willem de Boer 2019 | Gerealiseerd door DIXID