Particuliere catering

Trouwfeest catering

Jullie bruiloft op een door jullie gekozen locatie? Waar deze locatie ook mag zijn, wij toveren elke locatie om tot de trouwlocatie van jullie dromen. Daarnaast kunnen wij de catering van de bruidstaart tot de hapjes en drankjes op het feest voor jullie verzorgen.
Lees meer

Barbecue catering

Een barbecue is altijd gezellig. Bovendien is jouw barbecue in een mum van tijd geregeld en mooi weer is geen must: Wij regelen het eventuele onderdak, de barbecue, het vlees en alles daaromheen!
Ook zorgen wij voor een aangename temperatuur tijdens de barbecue door middel van heaters wanneer dat nodig is.


Lees meer

Tuinfeest catering

Heb je iets te vieren? Dat kan gewoon in je eigen tuin!

Wij zorgen voor de aankleding, eventueel onderdak en de invulling van je feest. Jouw feest kan zo groots en zo klein worden als je zelf wilt. Ook een eventueel thema is geen probleem. Wij helpen je met de invulling en uitvoering.


Lees meer

Buffet catering

Lekker eten is het leukste met vrienden of familie. In een kleine of een grote groep, iedereen heeft een andere smaak.
Het leuke aan een buffet is dat er altijd voor iedereen wat lekkers tussen zit!
Je kunt het buffet zo uitgebreid maken als je zelf wilt.
Lees meer

Verjaardagsfeest catering

Wil je jouw verjaardag eens op een andere manier vieren? Wij helpen met het organiseren van een fantastisch verjaardagsfeest. Je kunt zelf een locatie kiezen en wij zorgen voor een feest dat jou en alle gasten bij zal blijven als een geweldige dag/avond!
Lees meer

Jubileum catering

Jubileums zijn er om gevierd te worden. Elke mijlpaal is in onze ogen een feestje waard! Heb jij een bijzonder jubileum dat je wilt vieren? Wij helpen je graag met de organisatie van jouw feest.
Lees meer

Catering verhuur

Catering wordt vaak gekoppeld aan eten, maar wij nemen de hele organisatie van jou feest uit handen. Denk hierbij aan een tent, meubilair en bijvoorbeeld een springkussen voor de kinderen!

Klik hier om naar onze webshop te gaan.
Lees meer
Copyright © Willem de Boer 2018 | Gerealiseerd door DIXID