Over Willem de Boer Food & Events

Organisatie & geschiedenis

/formulier/aanmelden-heel-willem-bakt/Van partyservice met een mobiele keuken tot een familiebedrijf bestaande uit vier zusterbedrijven. In de ruim dertig jaar dat het bedrijf bestaat is Willem de Boer Food & Events enorm gegroeid.
Lees meer

Onze keuken

Onze keuken selecteert met zorg de beste ingrediënten om het beste uit het gerecht te halen. Hiermee weten onze koks onze klanten keer op keer te verrassen.
Lees meer

Visie, missie & betrokkenheid

Willem de Boer Food & Events is continue bezig op gepaste wijze de wens van de opdrachtgever te vervullen. Met oprechte interesse in u als persoon, uw wensen en uw behoeften willen wij uw perfecte event neerzetten door onze catering precies in te richten zoals u dat wilt.
Lees meer

Nieuws

Emmeloord 2 augustus - Vanwege het terugroepen door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) van eieren, heeft onze Kwaliteitsdienst besloten om tot nader order geen eieren of ei producten te verwerken in onze productiekeukens.

Dit besluit is uit voorzorg genomen, ondanks dat volgens de voedselautoriteit er geen gevaar is voor de volksgezondheid.
Lees meer
Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID