Organisatie & geschiedenis

Oprichting

Willem de Boer Party-Service is in 1982 door Willem de Boer opgericht. Na vier jaar met mobiele keuken Willem de Boer Party-Service te hebben gerund, is in 1986 partycentrum De Koningshof in Urk gebouwd.

Familiebedrijf

De jaren na de bouw van De Koningshof maakt het bedrijf een grote groei door en zijn ook broers René en Henk in het bedrijf gestapt. Hiermee werd de basis gelegd voor het familiebedrijf dat anno 2017 uit vier takken bestaat:

Verhuizing Emmeloord

In 2001 verhuist Willem de Boer Party-Service naar het nieuwe bedrijfspand langs de A6 in Emmeloord, waar het bedrijf nog altijd gevestigd is. De locatie in Emmeloord is de plek waar Willem de Boer Party-Service uitgegroeid is tot specialist op het gebied van totale evenementenorganisatie en -verzorging.

Inmiddels is Willem de Boer een vertrouwde naam binnen de evenementenbranche en behoort het bedrijf tot één van de tien grootste partyservice bedrijven in Nederland.

Naamswijziging

Om de belangrijkste activiteiten duidelijker te presenteren wordt in 2012 een naamswijziging doorgevoerd. Willem de Boer Party-Service gaat vanaf nu verder als Willem de Boer Food & Events. Food omschrijft de culinaire activiteiten van het bedrijf, waar met Events het organisatorische aandeel wordt aangegeven.

Onderstaande foto's staan op chronologische volgorde, van nu tot verleden. 

Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID