Food Research Community

'Zou het niet fantastisch zijn als de experts in de zorgmarkt hun kennis en ervaring delen en bundelen zodat voedingsconcepten gezond, duurzaam, gastvrij, uitvoerbaar en betaalbaar zijn?'


Zorgtotaal, juni 2022, Jaarbeurs Utrecht

Er zijn binnen de zorg veel ontwikkelingen gaande: duurzaamheid, gastvrijheid, betaalbaarheid, gezondheid, eiwittransitie, die allemaal vertaald moeten worden naar eten en drinken.

Het blijkt in de praktijk niet eenvoudig te zijn om alle ontwikkelingen samenhangend te vertalen naar een duurzaam effectief voedingsconcept.

In de Food Research Community bundelen experts en vier voorhoede organisaties hun kracht en delen hun ervaringen.

Ben je benieuwd naar praktische inzichten, wil je leren van je collega’s en de onderzoekagenda mee bepalen, kom naar de lancering van de Food Research Community en sluit je aan.

De initiatiefnemers van de Food Research Community kennen allemaal de zorg door en door en hebben passie voor eten en drinken.

Met die kennis en bevlogenheid en de combinatie van ervaring in diëtetiek, maaltijdproductie, beleving en belevering kunnen inspireren we de markt en creëren samen praktisch toepasbare oplossingen.

Hoe?

  • Door kennis en ervaringen te delen
  • Door onderzoek te initiëren

Organisatie

  • Food Research Community, de kerngroep die e.e.a. organiseert en faciliteert
  • Meedoeners, aangesloten zorgpartners vanuit het principe halen = brengen
  • Meekijkers, belangstellenden die geïnteresseerd zijn

De Food Research Community draagt bij aan betere zorg door praktijk, onderzoek en wetenschap over eten & drinken aan elkaar te verbinden.

Tijdens de lanceringssessie op de Zorgtotaalbeurs gaan we, naast het lanceren van het initiatief en delen van de strategische agenda voor de komende jaren,  in op de discrepantie van eiwitaanbod bij het ontbijt en de -intake in de praktijk.

Initiatiefnemers

Food Research Community

Van Hoeckel |  Syndle | SanAvis | Willem de Boer

Copyright © Willem de Boer 2022 | Gerealiseerd door DIXID