Food Research Community

7 juni 2022 - Zou het niet fantastisch zijn als de experts in de zorgmarkt hun kennis en ervaring delen en bundelen zodat voedingsconcepten gezond, duurzaam, gastvrij, uitvoerbaar en betaalbaar zijn?
Lees meer

Opleiding voor innovatieve smaakmakers

20 mei 2021 -

Maandag 17 mei 2021 mochten wij officieel onze cheque van MKB!dee in ontvangst nemen voor ons winnende opleidingsidee "opleiding voor innovatieve smaakmakers".


Lees meer

TKD Almere - juni 2022

2 januari 2021 - De catering van de TKD (Technische Kontakt Dagen) in Almere wordt verzorgd door Willem de Boer Food & Events. Helaas is de editie van 9 t/m 11 juni 2022 verplaats naar volgend jaar.
Lees meer

Tips voor uw bedrijfsjubileum

15 december 2020 - Een jubileum is al sinds jaar en dag dé aanleiding voor een evenement. Zo’n bijzondere mijlpaal vraagt om iets onvergetelijks. Wij hebben 5 tips om tot een schitterend jubileum evenement te komen.
Lees meer

Terugblik op SMT event The Road Ahead

11 juli 2019 - Vorige maand heeft SMT Netherlands het event "The Road Ahead" georganiseerd. De titel heeft betrekking op de “weg die voor ons ligt” en werd gekozen omdat SMT tijdens deze dagen de bezoekers een blik wilde gunnen op de toekomst van hun branche. Willem de Boer Food & Events mocht de catering en aankleding verzorgen tijdens dit evenement.
Lees meer

Pagina 1 van 15
Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID