Evenement laten organiseren

Download onze brochure

Een evenement laten organiseren door professionele cateraars die precies weten wat er nodig is om van uw evenement een succes te maken. Er zijn veel details en onderdelen waar u rekening mee dient te houden: van het bepalen van de locatie en het doel van het evenement tot de afbouw en de evaluatie na afloop. Hoewel evenementen er in alle soorten en maten zijn, is de organisatie in de basis hetzelfde. Willem de Boer Food & Events denkt aan al deze details en organiseert al 35 jaar evenementen door heel Nederland.


Uw evenement laten organiseren door Willem de Boer Food & Events

Omdat er ontzettend veel komt kijken bij het organiseren van een evenement, is het ideaal om de organisatie uit handen te geven. Willem de Boer Food & Events is de specialist voor het organiseren van allerlei verschillende evenementen. Wij hebben oprechte interesse in u en uw evenement, we luisteren goed naar uw wensen en zorgen ervoor dat we het evenement van uw wensen neerzetten. De kernwaarden van Willem de Boer Food & Events zijn:

We maken graag aan de hand van uw ideeën een concept op maat voor uw evenement. Onze projectmanagers houden rekening met de catering, de aankleding en benodigd personeel voor uw feest. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande buttons.

Offerte aanvragen 0527 684 000


Al 35 jaar ervaring in het organiseren van evenementen

Willem de Boer Food & Events heeft al 35 jaar ervaring met het organiseren van evenementen en cateringwerkzaamheden. Onze specialiteit is het aanbieden van een totaalpakket waarbij we ons een betrokken en creatieve partner tonen. We hebben de afgelopen jaren allerlei uiteenlopende projecten uitgevoerd op locaties door heel Nederland. Onze medewerkers helpen u eveneens bij het vinden van een geschikte locatie, bij een aantal partnerlocaties zijn we de hoofdcateraar. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van de mogelijkheden op deze locaties.

 
Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID