Evenement laten organiseren

Een evenement laten organiseren door professionele cateraars die precies weten wat er nodig is om van uw evenement een succes te maken. Er zijn veel details en onderdelen waar u rekening mee dient te houden: van het bepalen van de locatie en het doel van het evenement tot de afbouw en de evaluatie na afloop. Hoewel evenementen er in alle soorten en maten zijn, is de organisatie in de basis hetzelfde. Willem de Boer Food & Events denkt aan al deze details en organiseert al 35 jaar evenementen door heel Nederland.

Uw evenement laten organiseren door Willem de Boer Food & Events

Omdat er ontzettend veel komt kijken bij het organiseren van een evenement, is het ideaal om de organisatie uit handen te geven. Willem de Boer Food & Events is de specialist voor het organiseren van allerlei verschillende evenementen. Wij hebben oprechte interesse in u en uw evenement, we luisteren goed naar uw wensen en zorgen ervoor dat we het evenement van uw wensen neerzetten. De kernwaarden van Willem de Boer Food & Events zijn:

We maken graag aan de hand van uw ideeën een concept op maat voor uw evenement. Onze projectmanagers houden rekening met de catering, de aankleding en benodigd personeel voor uw feest. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande buttons.

Zo organiseren we uw evenement

Onderstaande punten zijn belangrijk bij het organiseren van een evenement. De projectmanagers van Willem de Boer Food & Events adviseren u graag over deze onderwerpen. Neem voor een advies gerust contact op door te bellen naar 0527 684 000.


Budget bepalen

De kosten van uw evenement worden bepaald door allerlei verschillende factoren, waaronder de grootte van het event. Voordat we starten met de organisatie, bespreken we het budget met u. Zowel een totaalbudget als een budget voor losse onderdelen als catering, faciliteiten en beveiliging komen aan bod. Deze budgetten stellen we vooraf op zodat wel altijd met realistische ideeën komen.


Benodigde vergunningen

Er zijn verschillende redenen waarom u voor de organisatie van een evenement een vergunning nodig heeft. De locatie van het event en het verwachte aantal bezoekers zijn zulke redenen. Voordat u een evenement gaat organiseren, gaan onze projectmanagers na of er vergunningen nodig zijn en zij vragen deze voor u aan.


Stappenplan organisatie evenement

Bij de organisatie van een evenement geeft een stappenplan houvast. In zo’n lijst komen alle elementen aan bod die van belang zijn om uw evenement succesvol te organiseren. Elementen als het vaststellen van de doelgroep, het samenstellen van het programma en het regelen van de catering komen in het stappenplan voor. Ook het maken van een draaiboek en het evalueren van het evenement mogen niet ontbreken. De medewerkers van Willem de Boer hebben een compleet stappenplan zodat u altijd zeker bent van een tot in detail georganiseerd evenement.


Evenement laten organiseren: evaluatie

Nadat het evenement heeft plaatsgevonden, gaan we weer met u in gesprek. Deze na evaluatie vinden we belangrijk omdat naar voren komt welke elementen succesvol waren. Ook heeft u de gelegenheid om eventuele verbeterpunten te benoemen. Dit helpt ons ook weer om onze diensten te verbeteren.


Al 35 jaar ervaring in het organiseren van evenementen

Willem de Boer Food & Events heeft al 35 jaar ervaring met het organiseren van evenementen en cateringwerkzaamheden. Onze specialiteit is het aanbieden van een totaalpakket waarbij we ons een betrokken en creatieve partner tonen. We hebben de afgelopen jaren allerlei uiteenlopende projecten uitgevoerd op locaties door heel Nederland. Onze medewerkers helpen u eveneens bij het vinden van een geschikte locatie, bij een aantal partnerlocaties zijn we de hoofdcateraar. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van de mogelijkheden op deze locaties.

Contact met Willem de Boer Food & Events

Voor meer tips en informatie over de organisatie van evenementen neemt u contact op met Willem de Boer Food & Events. Vul onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0527 684 000.

Copyright © Willem de Boer 2021 | Gerealiseerd door DIXID