Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/koningshof/domains/willemdeboer.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 168
Willem de Boer Food & Events

De Koningshof Party & Events

Elke bijzondere mijlpaal mag gevierd worden. De Koningshof heeft jarenlange ervaring en is ook voor een receptie, jubileum of verjaardag een uitstekende keuze. Veel is mogelijk, van eenvoudige catering met koffie en gebak tot bijzondere food stands en luxe fingerfood. We horen graag wat uw wensen zijn. Ook als u het feest eenvoudig en ingetogen wilt houden, bent u samen met uw gasten bij ons van harte welkom.

Op zoek naar een representatieve locatie voor uw congres, conferentie, vergadering of personeelsfeest? De Koningshof heeft alles in huis om uw zakelijke event tot een succes te maken, waaronder een diversiteit in zalen, verschillend in capaciteit en faciliteiten.

Voor congressen en conferenties heeft De Koningshof de beschikking over twee grote zalen met podia. Voor vergaderingen, seminars en kleinschalige zakelijke bijeenkomsten biedt De Koningshof een aantal kleinere zalen. Draadloos internet, regelbare verlichting, airconditioning en audiovisuele apparatuur zijn standaard faciliteiten en garanderen een succesvol en professioneel evenement.

De Koningshof is vanwege haar centrale ligging en hoog niveau van gastheerschap bij uitstek geschikt voor zakelijke evenementen met een nationaal karakter. Wij beseffen als geen ander het belang van een perfecte organisatie en professionele uitstraling. De organisatie van uw evenement is daarom bij De Koningshof in uitstekende handen. De Koningshof beschikt over gratis eigen parkeergelegenheid.

Op culinair gebied biedt De Koningshof in samenwerking met zusterbedrijf Willem de Boer Food & Events de perfecte omlijsting van uw evenement. Er is veel mogelijk, van culinaire finger food tot een luxe walking dinner of food stand tot koffietafel of lunch. Bij De Koningshof is een bijzondere culinaire ervaring gegarandeerd, of u nu kiest voor een luxe of een meer basic invulling.

Copyright © Willem de Boer 2017 | Gerealiseerd door DIXID