Catering

Catering door heel Nederland, verzorgd door cateraars die meedenken met de klant. Bij Willem de Boer Food & Events verzorgen we voor iedere klant op maat gemaakte catering voor iedere gelegenheid. Wij stellen voor u een heerlijk menu samen, regelen de aankleding van het evenement en we zorgen voor personeel en entertainment. De voordelen van catering door Willem de Boer Food & Events:

  • 35 jaar ervaring in catering
  • Flexibel: catering volledig op maat
  • Betrokken: bij uw evenement van A-Z
  • Creatief: verrassende ideeën voor een optimale beleving van uw gasten
  • Innovatief: vernieuwende concepten voor uw evenement
  • Culinair: heerlijke gerechten bereid met streekproducten

Party catering

Met onze party catering service maken we van iedere gelegenheid een unieke beleving. Zowel van kleine, intieme feesten als van grote evenementen maken we een onvergetelijke gebeurtenis. We bespreken uw wensen en maken aan de hand daarvan een draaiboek voor uw feest. Onze cateringprofessionals regelen uw feest tot in de puntjes: van organisatie en opbouw tot de afwas.

Ontdek onze party catering

Zakelijke catering

Willem de Boer Food & Events is al 35 jaar de expert op het gebied van zakelijke catering. U schakelt ons onder andere in om uw bedrijfscatering, open dag, bedrijfsevenementen, beurzen en openingen te organiseren. Ook regelen we de opzet en organisatie van personeelsfeesten. We zetten een evenement neer dat past bij uw wensen en bij de visie van uw bedrijf.

Ontdek onze zakelijke catering

Event catering

Wij verzorgen event catering op (grote) evenementen en festivals. Wij hebben ervaring met de organisatie en catering van evenementen door heel Nederland, waarbij we het eten, drinken en activiteiten verzorgen. Willem de Boer Food & Events is de expert voor de catering van onder andere sportevenementen, concerten, muziekfestivals en culturele festivals.

Ontdek onze event catering

Particuliere catering

Particuliere catering is eveneens een van onze diensten. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw trouwdag daadwerkelijk de mooiste dag van uw leven wordt. Ook verzorgen we complete barbecues, tuinfeesten en verjaardagen. U heeft keuze uit allerlei verschillende menu's en hapjes waarmee we van uw feest een succes maken.

Ontdek onze particuliere catering

Onze menu's

De cateraars van Willem de Boer Food & Events doen er alles aan om van uw evenement een succes te maken. Wij gaan dan ook op het gebied van catering een stukje verder dan andere cateraars. Het is mogelijk om zowel voor kleine als voor grote groepen activiteiten te organiseren onder het genot van een lunch, diner of een gezellige borrel. We werken niet met vaste menu's omdat onze klanten altijd een op maat gemaakte cateringbeleving krijgen. Aan de hand van uw wensen stellen we het ideale menu vast waarbij we ook rekening houden met de sfeer van het evenement en eventuele dieetwensen.

Kosten catering

In onderstaande tabellen ziet u een aantal voorbeelden van menu’s. De precieze prijzen van de catering hangen onder andere af van het menu dat we samenstellen, de grootte van de groep en de locatie. Voor een grotere groep zijn de totaalkosten vanzelfsprekend hoger, maar per persoon liggen de kosten dan wel lager.De cateraars van Willem de Boer Food & Events maken graag een offerte op maat voor de catering van uw evenement. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan via onderstaande button of neem telefonisch contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.

Culiplate catering

Willem de Boer Food & Events biedt ook een culiplate concept aan. Dit is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Het idee is dat u kant en klare maaltijden geleverd krijgt die op een restaurantwaardige manier gepresenteerd worden. We zorgen voor ambachtelijk bereide gerechten en dankzij onze innovatieve verpakkingen komt de maaltijd precies zo op het bord als de chef bedacht heeft.

Catering door heel Nederland

Vanuit onze locatie in Emmeloord verzorgen wij catering door heel Nederland. In het verleden hebben we onder andere de catering verzorgd voor klanten uit Breda en Voorthuizen. Wanneer u ons inschakelt voor catering, komen we altijd vooraf bij u op locatie om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Onze cateraars bekijken de locatie en komen met een creatieve invulling voor uw bedrijfsfeest, trouwfeest of festival. Bekijk eerder door ons uitgevoerde projecten om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden voor catering.

Catering op de mooiste locaties

Willem de Boer Food & Events werkt samen met verschillende locaties door heel Nederland; op een aantal van deze locaties zijn wij de hoofdcateraar. Dankzij onze samenwerkingen met diverse openbare gelegenheden, bent u altijd verzekerd van een evenement dat tot in detail geregeld is. We hebben ervaring met de organisatie van evenementen op deze locaties, waardoor we goed weten wat er hier allemaal mogelijk is. Onze zogenaamde partnership locaties variëren van kerken tot landgoederen en congrescentra. Voor ieder evenement is daarom een geschikte locatie.

Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om uw feest te organiseren op een andere locatie in Nederland. We verzorgen zelfs catering op buitenlocaties als stranden en in bossen.

Contact met Willem de Boer Food & Events

Gaat u binnenkort trouwen, heeft u een jubileum of gaat u een ander evenement organiseren en bent u benieuwd wat de cateringmogelijkheden zijn door Willem de Boer Food & Events? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug om de mogelijkheden te bespreken. Rechtstreeks telefonisch contact is ook mogelijk, in dat geval belt u naar 0527 684 000.

Copyright © Willem de Boer 2021 | Gerealiseerd door DIXID