Catering verjaardag

Wilt u uw verjaardag eens op een andere manier vieren? Met de catering van Willem de Boer hoeft u zelf nergens aan te denken; wij regelen een barbecue, verjaardagstaart of buffet voor uw gasten. Als u een jubileum te vieren heeft, omdat u bijvoorbeeld 40, 50 of 60 jaar wordt, is het leuk om een keer groots uit te pakken. Desgewenst organiseren we het hele feest voor u en regelen we een bar en personeel om u en uw gasten te bedienen.

  • Prachtige en smakelijke verjaardagstaart
  • De lekkerste hapjes naar uw wens gemaakt
  • Bereid met verse en streekproducten
  • We kunnen ook uw hele verjaardagsfeest organiseren

Vraag direct een offerte aan voor de catering voor uw verjaardag of bel onze cateringspecialisten om uw wensen te bespreken.

Goede barbecue geregeld voor mijn verjaardag. Met meer dan 60 vrienden en familieleden goed van gegeten. Goed verzorgd en prettig contact.
Johan de Middel

Verjaardagsfeest organiseren

Laat u verrassen en bestel voor uw verjaardag catering van Willem de Boer. Naast verjaardagshapjes verzorgen we ook graag een buitengewoon buffet en een verjaardagstaart voor het feest. Houdt u uw verjaardagsfeest buiten of in uw eigen tuin? Onze specialisten regelen graag een tent, meubels en bar voor uw gasten.


Hapjes verjaardag

Wilt u uw gasten laten genieten van een bittergarnituur met diverse gevarieerde snacks of gaat u voor luxere hapjes als pasteitjes, crostini’s met vlees en vis en miniwraps? Wij bereiden elk hapje dat u maar wilt serveren op uw verjaardag.

Bespreek uw wensen met ons

Verjaardagsdiner

Laat een diner bereiden door onze ervaren koks. Zo weet u zeker dat er een lekkere maaltijd voor uw gasten klaarstaat én dat u na afloop niet zelf hoeft op te ruimen en af te wassen. Wij verzorgen namelijk ook graag het glas- en servieswerk voor uw verjaardagsfeest.

Bespreek uw wensen met ons

Buffet

Het kan lastig zijn om een maaltijd te kiezen die alle gasten lekker vinden. Een buffet is dan de perfecte oplossing; met veelzijdige gerechten zorgen we ervoor dat al uw gasten smullen. U bepaalt zelf welke gerechten we op het buffet zetten, uit welke internationale keuken dan ook.

Bespreek uw wensen met ons

Spectaculaire verjaardagstaart

Een bijzondere taart voor een bijzondere gelegenheid. We maken graag een feestelijke verjaardagstaart voor u met de lekkerste chocolade, bavarois en slagroom. Laat ons weten wat voor taart u wilt en we maken deze speciaal voor u.

Bespreek uw wensen met ons

Tent, bar en meubels

Organiseert u een verjaardagsfeest in uw eigen tuin? Willem de Boer verzorgt graag een tent, zodat u droog blijft als het regent, en heaters voor als het ’s avonds afkoelt. Ook een bar, statafels of tafels en stoelen regelen we graag voor u. Om te voorkomen dat u aan het einde van het feestje zelf staat af te wassen, nemen we ook glazen en servies voor u mee.

Bespreek uw wensen met ons

Vraag naar de mogelijkheden

Bel 0527 684 000 voor meer informatie over de catering voor uw verjaardag. Wij helpen u graag om er echt een feestje van te maken.

Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID