Catering bruiloft

Laat de catering voor je bruiloft verzorgen door een gespecialiseerde cateraar, zodat jullie op de dag zelf alleen nog maar hoeven te genieten. Welke locatie je ook kiest voor jullie bruiloft, Willem de Boer helpt je graag deze om te toveren tot de trouwlocatie van jullie dromen. Naast de catering verzorgen wij namelijk ook de aankleding van de locatie en de organisatie van jullie huwelijksfeest.

  • Catering op maat: lunch, diner, taart en borrelhapjes
  • Verrassend huwelijksdiner in heel Nederland
  • Unieke bruidstaart voor je trouwfeest
  • Wij organiseren desgewenst de hele bruiloft voor jullie

Meer weten over de diensten van Willem de Boer? Bel ons om jullie wensen te bespreken of vraag direct een offerte aan voor een zorgeloze bruiloft.

"We wilden onze bruiloft gewoon in de tuin vieren, maar dan wel leuk aangekleed en met een tent en catering. Willem de Boer vroeg ons hoe we het wilden hebben en regelde ALLES! We hebben een prachtige trouwdag gehad."
Marianne en Eduard Liering

De mooiste dag van je leven

Geniet zorgeloos van de mooiste dag van je leven met de catering van Willem de Boer. Wij regelen namelijk alles voor de catering, zowel tijdens het trouwfeest als ervoor en erna. Je hoeft je niet druk te maken. Jullie bepalen hoe de bruiloft eruit gaat zien, wij realiseren het. Het organiseren van een bruiloft is veel werk, maar onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het plannen en regelen van een prachtig trouwfeest.

Volledig verzorgde catering voor elk trouwfeest

Geen verzoek is ons te gek, wij regelen graag alle hapjes, drankjes, lunches, diners en buffetten. Zolang je maar kunt genieten. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden van onze bruiloft catering.


Bruidstaart

Laat een bruidstaart maken door onze banketbakkers. In stralend wit of een romantische crèmekleur bijvoorbeeld. Kom vooraf een keertje proeven van alle lekkere smaken, zoals de frisse lemon curd, intense chocolade of luxe red velvet. Of stel zelf jullie bruidstaart samen met banketbakkersroom, bavarois, botercrème en/of marsepein.

Bespreek je wensen met ons

BBQ voor jullie bruiloft

Onze eigen grillmaster staat tijdens jullie huwelijksfeest achter de barbecue om te zorgen dat alle gasten een lekker stukje vlees krijgen. Met stokbrood, kruidenboter, sauzen en salades heb je een heerlijke maaltijd waar je buiten van kunt genieten. Koelt het ’s avonds snel af? We kunnen ook heaters verzorgen.

Bespreek je wensen met ons

Buffet voor je bruiloftsgasten

Gek op Italiaanse specialiteiten, Hollandse pot of de Franse keuken? Bij Willem de Boer kun je een buffet voor jullie bruiloft op maat laten maken, zodat je de gasten kunt voorschotelen wat je maar wilt. Zo weet je zeker dat er voor iedereen wel wat lekkers tussen zit. Sluit het huwelijksdiner af met een lekker dessertbuffet.

Bespreek je wensen met ons

Borrelhapjes

Van verfijnde hapjes tot een lekkere bittergarnituur, bij Willem de Boer kies je zelf welke borrelhapjes we verzorgen tijdens jullie bruiloft. Plateaus met warme en koude hapjes als belegde crostini’s, miniwraps en pasteitjes behoren tot de mogelijkheden, evenals gevarieerde tapas voor een Spaans tintje.

Bespreek je wensen met ons

Verrassende lunch of huwelijksdiner

Verzorg een heerlijke maaltijd voor jullie daggasten. Wij werken altijd met verse producten, het liefst uit de regio, zodat we voor iedere bruiloft weer een uniek menu kunnen samenstellen met de lekkerste ingrediënten uit de omgeving. Of je nou een eenvoudig diner wenst of een uitgebreid zesgangendiner met exclusieve producten; wij regelen het voor jullie.

Bespreek je wensen met ons

Bespreek je wensen met ons

De cateringspecialisten van Willem de Boer zitten vol met ideeën om jullie bruiloft een groot succes te maken. Bel 0527 684 000 of stuur ons een bericht.


Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID