Personeelsfeest catering

Download onze brochure

Wanneer u een personeelsfeest organiseert is het de bedoeling dat het voor iedereen een geslaagd feest wordt. Wij helpen u graag met de opzet en organisatie.
Wij bieden mogelijkheid tot leuke activiteiten, borrels en diners. Geheel aan te passen zoals u het wilt.

Activiteiten 

Heeft u zelf een leuke activiteit in gedachten? Dan kunnen wij u helpen met de invulling en uitvoering van de opbouw, de catering en het feest hier omheen.
Uiteraard kunnen wij u ook een aantal voorstellen van activiteiten doen, waar u vervolgens uit kunt kiezen of waar u een combinatie van kunt maken. 

Borrel

Een nieuwjaarsborrel, kerstborrel of zomerborrel, er zijn veel gelegenheden om een borrel te houden met het personeel. Vaak is een borrel van zichzelf al gezellig, maar moet deze wat op gang komen. Met leuke aankleding is dit al een stuk gemakkelijker. Lekkere hapjes en drankjes sluiten hier goed bij aan. 

Diner

Tijdens het eten komen de beste gespreksonderwerpen naar voren. Voorbeelden om met het personeel te eten zijn een personeelsbarbecue of een buffet in de bedrijfskantine . Willem de Boer Food & Events biedt diverse mogelijkheden om met grote groepen te eten.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!
Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID