Evenementen catering

Het organiseren van een (publieks)evenement vraagt veel tijd en een goed organisatievermogen. Een strakke tijdsplanning is van belang en bovendien zijn er ontzettend veel factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Organisatie evenement

Wij hebben ervaren projectmanagers in dienst. Zo weten zij goed mee te denken met u als klant door elementen aan te bieden welke goed bij uw evenement passen. Denk hierbij aan aankleding, maar ook aan hoeveelheid in te zetten personeel.
Door de jarenlange ervaring kunnen wij precies inschatten wat geschikt is voor uw evenement. Bij grote evenementen wordt er vaak al ver van tevoren een strakke tijdsplanning gemaakt voor de opbouw van het evenement. Daarnaast beschikken wij over een logistiek team dat goed weet wat er moet gebeuren op de opbouwdagen. 

Houdt u liever zelf de touwtjes in handen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. U kunt ons namelijk ook inzetten voor enkel cateringwerkzaamheden en/of de verhuur van materialen.

Materialen

Wij hebben warme relaties met externe partijen voor materialen waar wij zelf niet over beschikken, zoals grote tentaccommodaties en facilitaire voorzieningen. Bovendien beschikken wij zelf ook over een groot aantal partybenodigdheden. 
Evenementen met een thema zijn bij ons geen enkel probleem. Wij hebben creatieve breinen in ons midden welke zich helemaal kunnen laten gaan in de aankleding van een event.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw evenement.
Copyright © Willem de Boer 2021 | Gerealiseerd door DIXID