Buffet catering

Met buffet catering zit u altijd goed: er is namelijk voor ieder wat wils, zodat elke gast geniet van de maaltijd. Bij cateraar Willem de Boer heeft u een ruime keuze uit buffetten voor ontbijt, brunch, lunch, diner en borrelhapjes. Daarnaast verzorgen we ook graag de organisatie van uw feest of evenement en de aankleding van de locatie. Dat is onze full service catering.

  • Vers bereide gerechten uit alle windstreken
  • Koude, warme en koud-warme buffetten
  • Inclusief verzorging van servies en glaswerk
  • Voor hapjes, ontbijt, brunch, lunch en diner
Bekijk buffetten

Wilt u meer weten over onze buffet catering of direct bestellen? Bel dan met ons salesteam of vraag een offerte aan.

Het Italiaanse buffet dat ik bestelde was heerlijk en zó uitgebreid! Er was meer dan genoeg voor iedereen en ik zou het zo nog een keer bestellen. Ook vegetarische gerechten waren geen probleem en super lekker.
Antoine Pineau

Buffet aan huis

Laat uw buffet aan huis bezorgen. Wij regelen dat zowel de koude als de warme gerechten op de juiste temperatuur zijn voor uw feest of evenement. Bij cateraar Willem de Boer vindt u geen standaard buffetten, omdat wij elk buffet volledig op maat maken. Maak uw keuze uit de vele honderden gerechten die we voor u kunnen bereiden.


Koud-warm buffet

U maakt het zo luxe als u zelf wilt met een koud-warm buffet: bel met een van onze cateringspecialisten om een menu samen te stellen met bijvoorbeeld frisse salades en smakelijke vlees-, vis- en vegetarische schotels. Kies zelf een thema of een internationale keuken als basis voor de verschillende gerechten op het buffet.

Bespreek uw wensen met ons

Verjaardagsdiner

Kiest u voor lekkere maar eenvoudige gerechten of houdt uw gezelschap van een luxueuzer tintje? Voor elk gezelschap kan cateraar Willem de Boer een heerlijk buffet samenstellen; of u nu met tien personen wilt eten of meer dan honderd. Wij zorgen dat de gerechten u op de juiste temperatuur bereiken (koud of juist warm, afhankelijk van het gerecht).

Bespreek uw wensen met ons

Koud buffet

Op een warme dag is een koud saladebuffet 100% genieten. Met vers bereide salades als huzarensalade, frisse zalmsalade en Italiaanse pastasalade is er voor ieder wat wils: voor de vleesliefhebber, de visliefhebber en de vegetariër. Ook kunt u kiezen voor een make-your-own-saladbuffet. Tijd om te smullen!

Bespreek uw wensen met ons

Dessertbuffet

Een absolute aanrader is ons dessertbuffet. Met de lekkerste huisgemaakte bavaroises met luchtige slagroom en vers fruit sluit u uw lunch of diner goed af. Wie maken we nou niet blij met aardbeien-, advocaat-, chipolata- en bananenbavarois? Bestel onze buffet catering direct voor uw feest of evenement.

Bespreek uw wensen met ons

Brunch- of lunchbuffet

Ook voor een uitgebreid brunch- of lunchbuffet met zelfgemaakte soepen, versgebakken brood en diverse soorten zoet en hartig broodbeleg draaien wij onze hand niet om. Wilt u dit aanvullen met salades of vers fruit? Geef uw wensen door aan onze cateringspecialisten en wij maken een buffet op maat voor u.

Bespreek uw wensen met ons

Hapjesbuffet

Verras uw gasten met een zorgvuldig samengesteld hapjesbuffet. Wij leveren bijvoorbeeld authentieke Spaanse tapas, verse sushi, verschillende kaas- en worstsoorten of andere lekkere borrelhapjes, afhankelijk van wat u kiest. Een goedgevuld buffet met de lekkerste hapjes wordt het in ieder geval.

Bespreek je wensen met ons

Gerechten uit alle windstreken

Kies zelf het thema van uw buffet: gaat u voor een typisch Hollands stamppotbuffet, tafels vol Japanse sushi, een smakelijk Italiaans buffet of liever voor een maal van authentieke Spaanse tapas? Ook Chinese, Griekse, Thaise en Marokkaanse gerechten kunnen we voor u verzorgen, evenals streetfood en bourgondische maaltijden.

Bespreek uw wensen met ons

Contact opnemen

Voor meer informatie over onze buffet catering belt u 0527 684 000. Onze cateringspecialisten helpen u graag verder. U kunt direct telefonisch bestellen.
Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID