Beurs catering

Willem de Boer Food en Events kan u helpen bij de verzorging van de publieks-, exposanten-, VIP-, en crewcatering.

Publiekscatering

Organiseert u een grote beurs en wilt u de bezoekers van de beurs kunnen voorzien van goede food & drinks? Wij kunnen naar wens een cateringplein faciliteren. De bezoekers van de beurs kunnen op eigen gelegenheid eten en drinken kopen bij de diverse standjes op het cateringplein. 

Passend bij de beurs

Het eten en drinken dat wordt aangeboden kan worden aangepast op het thema van de beurs. Ook kan er worden gekozen voor een heel divers aanbod, zoals warme en koude snacks, maar ook maaltijden en belegde broodjes. 

Exposantencatering

Naast de verzorging van publiekscatering kunnen wij ook exposanten voorzien van catering op de stand of u als standhouder ondersteunen bij de inrichting van uw stand. Wilt u bijvoorbeeld de bezoekers van uw stand kunnen voorzien van een vers kopje koffie? Dan kunnen wij dat op uw stand afleveren in thermoskannen. 
Maar u moet ook aan uzelf denken. Een beursdag is lang, wij kunnen uw lunch en/of diner verzorgen. 

Crewcatering

Organiseert u de beurs en heeft u een flink team onder u dat keihard werkt om de beurs op rolletjes te laten lopen? Ook uw crew maakt lange dagen en verdient een goede maaltijd. Wij verzorgen ook crewcatering. Maaltijden, drankjes en tussendoortjes voor uw crew kunnen worden aangeboden.

Facilitaire zaken

Beursorganisaties kunnen wij ondersteunen met facilitaire zaken als tentaccommodaties, water- en stroomvoorziening en sanitaire voorzieningen.
Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID