Barbecue catering

Met BBQ catering heeft u een heerlijke avond met uw gezelschap zonder dat u dagenlang bezig bent met de voorbereidingen. Cateraar Willem de Boer verzorgt uw gehele barbecue, inclusief vleespakketten, dranken en desserts. Ook speciale wensen als een luxe vleespakket, vispakketten of een vegetarische barbecue verzorgen we voor u. Uiteraard inclusief salades, sauzen en broden met kruidenboter. Profiteer van onze complete service:

  • Geheel verzorgde BBQ op locatie
  • Desgewenst inclusief grillmaster
  • Verzorging van glaswerk, servies en aankleding
  • Populaire vleespakketten en barbecue op maat

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van BBQ catering op locatie. Wij vertellen u graag meer over het barbecueën en de kosten.

ik wilde mijn 50ste verjaardag groots vieren. Dus een barbeque en goed vlees geregeld bij Willem de Boer. Salades en brood kregen we er ook bij en als het nodig was zelfs een tent. Zelden zo lekker gegeten.
Mia de Leeuw

Geheel verzorgde barbecue op locatie

Kies voor de full service BBQ catering van Willem de Boer en geniet van een volledig verzorgde barbecue aan huis. U hoeft alleen maar aan ons door te geven waar en wanneer u wilt barbecueën en welke soorten vlees, salades, dranken en desserts u wilt. Na de BBQ laten we u niet met de vieze vaat zitten; wij verzorgen graag het servies en glaswerk en nemen dit ’s avonds weer mee. Bent u bang dat het ’s avonds afkoelt? Dan regelen we ook graag een tent voor u, zodat u beschermd bent tegen regen en kou.


Barbecuepakketten met vlees en vis

Onze BBQ-specialisten weten welk vlees het lekkerst is op de barbecue. Daarom heeft u bij ons de keuze uit een aantal standaard vleespakketten voor de barbecue catering waarin deze vleessoorten verzameld zijn. U kunt ook kiezen voor vis en zelfs voor een vegetarische BBQ.

Bespreek uw wensen met ons

Ruime keuze aan bijgerechten

We voorzien u bij onze barbecue catering standaard van verse stokbroden, een variatie aan salades, kruidenboter en sauzen voor bij het vlees. Heeft u specifieke wensen, zoals een zomerse vruchtenbowl of lekkere desserts om uw vingers bij af te likken? Wij zorgen dat we aan uw wensen voldoen.

Bespreek uw wensen met ons

Grillmaster

Barbecueën lijkt gemakkelijk, maar is – als u het écht goed wilt doen – nog best ingewikkeld. Daarom kunt u bij Willem de Boer een grillmaster reserveren die het vlees voor u bereidt. Zo geniet u zelf van uw feestje en laat u het barbecueën over aan een expert. Gegarandeerd dat uw gasten ervan smullen.

Bespreek uw wensen met ons

Glazen en servies

Als u vaker een feestje geeft, weet u hoeveel werk het is om alles weer op te ruimen en schoon te maken wanneer de gasten weg zijn. Cateraar Willem de Boer zorgt dat u niet hoeft af te wassen en op te ruimen met een voorraad bestek, glaswerk en servies. Dit nemen we na uw feest vies weer mee, zodat u hier helemaal geen werk van heeft.

Bespreek uw wensen met ons

BBQ catering op maat

Wilt u graag een bijzonder barbecue-menu met bijvoorbeeld halal vlees, vleespakketten voor kinderen of een vegetarische BBQ? Of misschien zelfs van alles wat, omdat uw gezelschap divers is? Bel ons dan voor advies. Wij weten al uw wensen te realiseren, zodat u zich enkel hoeft voor te bereiden op een leuk feest en niet zelf alles hoeft te regelen.

Bespreek uw wensen met ons

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze BBQ catering? Bel dan 0527 684 000 of vul het contactformulier in. Wij voorzien u graag van informatie en een vrijblijvende offerte.

Copyright © Willem de Boer 2021 | Gerealiseerd door DIXID