Oriental veggie – gewoon lekker eten!

Met BabaCous maken we het eten van nu: vers, met liefde gemaakt en met de beste ingrediënten. Samen gaan wij op culinair avontuur, slaan we nieuwe wegen in. Met deze prachtige maaltijden bieden we klanten elke dag vers bereid voedsel aan. Gewoon, in de supermarkt, bij jou om de hoek. Waar je ook bent, op kantoor, met vrienden of bij een diner bij kaarslicht – met deze heerlijke maaltijden is het gemakkelijk om gezond te eten.


BabaCous  

Gevarieerd en vegetarisch eten

Geïnspireerd door de Levante keuken kan je genieten van ‘Oriental veggie’ – gewoon lekker eten! Voor iedereen beschikbaar. Goed voor jou en de planeet. ‘Oriental veggie’ is voor iedereen een mooie gelegenheid om lekker, gevarieerd en vegetarisch te eten. 


BabaCous producten

Wij produceren met BabaCous een grote keuze aan producten zoals Bowls, salades, mezze en wraps met bijzondere recepten geïnspireerd op de oosterse keuken. Van zoete aardappelhummus tot mezze met Baharat-wortelen tot de Perzische rijstkom, onze keuken biedt elke dag vers bereid, gezond eten. Laat je verrassen door specials zoals golden tofu of rode biet falafel. Natuurlijk allemaal vegetarisch.

Wil jij BabaCous proeven en ervaren? Ga dan naar 1 van de verkooppunten en laat je verrassen!
Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID