Buffetten

FOODSTAND 1
*** 
SALADES
Gepresenteerd in schalen
Gemengde sla met spekjes, olijven, rode ui en Parmezaanse kaas
Noorse rode zalmsalade gegarneerd met diverse zeevruchten
Huzarensalade met verse vleeswaren en garnituren
 
WARME GERECHTEN
Gepresenteerd in chafing-dishes
Gebakken kippendijvlees in Tandoori saus met kokosmelk
Pikante gehaktballetjes in een baconsaus met peterselie 
Gemarineerd varkensvlees in milde ketjapsaus
Gebakken rijst met bosui en ei
 
BIJGERECHTEN
Tuinkruidenroomboter met verse knoflook
Vers knapperig wit stokbrood
 
Prijs per persoon € 21,50, uitgaande van 50 personen
 

FOODSTAND 2
***  
SOEP
Gepresenteerd in hotpot
Courgettesoep met een vleugje munt en room
Hollandse kippensoep met diverse groenten
 
SALADES
Gepresenteerd in schalen
Gemengde sla met diverse garnituren
 
WARME GERECHTEN
Gepresenteerd in chafing-dishes
Stukjes kippendij met ananas, knoflook, honing en chilisaus
Sukade van rund met een stoof van landgroenten
Zachte beenham met honing-mosterdsaus
Gemengde Hollandse groenten
Patat frites met sauzen
 
BIJGERECHTEN
Gesneden wit en bruin stokbrood
Pesto, aioli en kruidenboter
 
Prijs per persoon € 23,00, uitgaande van 50 personen
 

FOODSTAND 3
 *** 
SALADES
Gepresenteerd op schalen
Huzarensalade met verse vleeswaren en garnituren
Noorse zalmsalade met diverse zeevruchten
 
VLEES- EN VISGERECHTEN
Gepresenteerd in chafing-dishes
Malse kippendij in satésaus met geroosterde pinda’s
Gehaktballetjes in baconsaus met fijne garnituren
Diamanthaaspuntjes in champignon roomsaus
Zalmmootje in bearnaisesaus
 
WARME BIJGERECHTEN
Gepresenteerd in chafing-dishes
Groentelasagne met mediterrane kruiden
Aardappelkrieltjes met spek en ui
 
KOUDE BIJGERECHTEN
Roomboter en kruidenboter
Wit en bruin stokbrood
 
Prijs per persoon € 26,00, uitgaande van 50 personen

 
FOODSTAND 4
***  
SALADES
Gepresenteerd in schalen
Salade van skin-on aardappelen met casselerrib, prei en ui, overgoten met een yoghurt-dressing
Rauwkostsalade met paprika, kaas, tomaten en komkommer, in een lichte vinaigrette
Zeevruchtensalade met gerookte zalm, krab en garnalen, in een limoen mayonaise
 
KOUDE VISSPECIALITEIT
Gepresenteerd op plateau
Proeverij van gerookte IJsselmeerpalingfilet, rode Noorse zalmfilet
en een mousse van forel met zeevruchtengarnituur
 
WARME GERECHTEN
Gepresenteerd in chafing-dishes
In rode wijn gestoofd rundvlees met spekjes en uitjes
Zacht varkensvlees in een romige stroganoffsaus
Mals kippendijvlees met bieslook-roomsaus
Aardappelgratin met ham, tomaat en kaas
Diverse kleurrijke groenten met kruiden
 
BIJGERECHTEN
Molensteenbrood, bruine wereldbolletjes en brandnetelbrood
Roomboter en kruidenboter
 
Prijs per persoon € 29,50, uitgaande van 50 personen
   

FOODSTAND 5
 *** 
KOUDE GERECHTEN
Gepresenteerd in schalen
Carpaccio salade met gemengde sla, pijnboompitjes, kaas en truffelmayonaise
Salade van warm gerookte zalm met mozzarella en zongedroogde tomaat
                         Zoete meloen met diverse ham soorten, o.a. parmaham en serranoham      
Grove aardappelsalade met diverse vleesgarnituren
 
VLEES- EN VISGERECHTEN
Gepresenteerd in chafing-dishes
Gestoofde scholfiletrolletjes in botersaus met fijne garnituren
Mals kippendijvlees in milde kerriesaus met peultjes
Varkenshaaspuntjes in champignonroomsaus
Diamanthaaspuntjes in milde ketjapsaus
 
BIJGERECHTEN
Gepresenteerd in chafing-dishes
Skin-on aardappelkrieltjes met oregano en tijm
Sperzieboonrolletjes omwikkeld met bacon
Schuitjes van witlof met ham en kaas
Gebakken rijst met bosui en ei
 
BREEK EN SCHEUR BRODEN
Diverse robuuste broodsoorten
 roomboter, kruidenboter en grof zeezout
 
Prijs per persoon € 31,00, uitgaande van 50 personen
Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID