Vacature partymanager

Willem de Boer Food & Events in Emmeloord is een onderneming die al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in de totaalorganisatie van evenementen op locatie. Met een eigen productiekeuken en een ruime expertise in catering, aankleding en hospitality, verzorgen wij de meest uiteenlopende evenementen naar de wensen van opdrachtgevers door heel Nederland. ij willen ons team versterken met een:

Partymanager

Fulltime functie

Functieomschrijving

Als partymanager kun je je leidinggevende en logistieke capaciteiten samensmeden in deze uitdagende baan. De uit te voeren opdrachten zijn door de salesafdeling voorbereid en worden wekelijks overgedragen aan de afdeling Logistiek. De partymanager staat aan het roer en voert samen met de crew de opdracht uit. Daarbij geef je de briefing en coacht de crew. Je bezit een flinke dosis logistiek inzicht en kan goed timen. Dat is goed te merken doordat je het leuk vindt om te organiseren en de touwtjes in handen te hebben.

Voor de op- en afbouw regel je het transport van de materialen vanuit en naar ons centrale magazijn. De afdeling Logistiek ondersteunt bij de montage en demontage van meubilair, keukenapparatuur en bars op locatie. Tussen op- en afbouw ben jij het aanspreekpunt van de opdrachtgever.

Profiel

Je bezit goede kennis van office en hebt uitstekende contactuele vaardigheden. Naast een interne training door onze senior partymanagers, wordt jou ook de mogelijkheid geboden het grootrijbewijs te behalen.

Wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie en arbeidsvoorwaarden conform cao. Kandidaten met een afgeronde opleiding hotelschool of SVH, relevante werkervaring en praktijkkennis van events in de partycatering hebben een pre;

Solliciteren

Ben je woonachtig in Flevoland of naaste omgeving en spreekt deze functie je aan?
Stuur dan per post of per mail je sollicitatie, voorzien van je motivatie en CV voor 2 februari 2018 naar:

Willem de Boer Food & Events
T.a.v. mevrouw M. Doeven
Postbus 1112 
8300 BC  Emmeloord
E: pz@willemdeboer.nl

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marjanne Doeven op 0527-684000
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Copyright © Willem de Boer 2018 | Gerealiseerd door DIXID