Vacature Partycateringkok

Willem de Boer Food & Events is gespecialiseerd in de totale verzorging van events en catering op locatie. Wegens uitbreiding van werkzaamheden zijn we op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega voor de functie van:

Kok Partycatering

Fulltime

Functieomschrijving

Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een partycateringkok. Een buffet presenteren met show cooking op locatie bij onze opdrachtgever of in De Koningshof? Het diner bereiden waarbij bekende Nederlanders aanwezig zijn? Een kok van Willem de Boer Food & Events heeft een representatieve functie en maakt het allemaal mee!

Willem de Boer Food & Events is gespecialiseerd in de totale verzorging van events op locatie. Je werkt vanuit het culinair centrum aan de A6 in Emmeloord. Je maakt deel uit van een enthousiaste keukenbrigade o.l.v. de Chefkok. Deze kenmerkt zich door een sterke teamgeest en betrokkenheid.

Profiel

  • Je hebt een passie voor koken en lekker eten.
  • Je kracht ligt in het zelfstandig opereren en je neemt hierin je verantwoording.
  • Je kunt goed timen en je vakmanschap uit zich in creativiteit, originaliteit en vernieuwing.
  • Je weet uitdagingen tot een goed einde te brengen

Wij bieden

Een uitdagende baan met hoge mate van culinaire zelfontplooiing. Je werkt op diverse tijden van maandag t/m zondag. De arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform cao en je geniet drie weken aaneengesloten zomervakantie. Ook wordt de mogelijkheid geboden om je verder te ontwikkelen binnen het bedrijf en je grootrijbewijs te behalen.

Solliciteren

Ben je woonachtig in Flevoland of omgeving, heb je een SVH opleiding en relevante werkervaring in een (groot) keuken en spreekt deze functie je aan? Stuur dan per mail of per post je sollicitatie, voorzien van je motivatie en CV naar:

Willem de Boer Food & Events
T.a.v. personeelszaken
Postbus 1112
8300 BC Emmeloord
E: pz@willemdeboer.nl

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marjanne Doeven op 0527-684000
N.b. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Copyright © Willem de Boer 2018 | Gerealiseerd door DIXID