Woltii, relatie event Wärtsilä


Woensdag 4 oktober 2017 stond ik het teken van de “Customer Day” van Wärtsilä. In opdracht van het Finse Organisatiebureau Woltii mochten wij deze dag organiseren. Woltii verzorgde de creatieve input voor wat betreft de setting van de dag. Willem de Boer Food & Events verzorgde de catering, dranken, personele inzet, aankleding van de ruimte en audiovisuele materialen/technische ondersteuning (in samenwerking met Luimes AV).

Het bedrijfsrestaurant werd gebruikt tijdens de Customer Day. Het hele bedrijfsrestaurant werd voorzien van oranje tapijt en werd afgehangen met wit theaterdoek. Een gedeelte van de ruimte werd gebruikt voor het ontbijt, lunch en naborrel. Dit gedeelte werd o.a. ingericht met trendy wit meubilair met enkele krukken. Het andere gedeelte werd gebruikt als conferentie-ruimte. Een onderdeel van het officiële programma was de zogenaamde “Gemba-walk”. De gasten werden in groepen verdeeld en door de fabriek geleid. Op een aantal belangrijke punten werd extra uitleg gegeven over de werkzaamheden en overige informatie. Op deze punten werden informatiezuilen geplaatst.

Na het event is de bedrijfskantine weer in zijn oorspronkelijk staat opgeleverd zodat de medewerkers hier de volgende ochtend weer gebruik van konden maken.
Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID