Staay Food Group


Op zaterdag 14 oktober 2017 mochten wij de familiedag van Staay Food Group in Dronten verzorgen. In totaal waren er 350 volwassenen en 50 kinderen aanwezig.

Op het eigen terrein werd een grote tentaccommodatie van 22,5×40 meter geplaatst. De tentaccommodatie werd voorzien van tapijttegels, tijdelijke toiletten en verlichting voor een sfeervol plaatje. De tent werd voorzien van zowel sta- en zitmeubilair en mooie bloem- en groenvoorziening.

De gasten werden met bussen bij de verschillende locaties opgehaald en naar Dronten gebracht. Bij binnenkomst werken de gasten verwelkomt met koffie, thee en heerlijke zoete lekkernijen als mini muffins, macarons en voor de kinderen kleurrijk versierde cake-pops. Na de speech konden de gasten op eigen gelegenheid het nieuwe pand bekijken.

Bij terugkomst in de tent werden er voor de kinderen diverse activiteiten georganiseerd. Er was bijvoorbeeld een ballonnenkunstenares aanwezig, een springkussen en werd een kinderhoek ingericht waar de kinderen onder begeleiding konden knutselen. Bij binnenkomst begon de band ook te spelen. In de pauze van de band was een DJ actief welke vanuit een gepersonaliseerde DJ-booth met het bedrijfslogo zijn muziek ten gehore bracht. Leuk details was dat de gasten met de spreekwoordelijke “voetjes van de vloer” konden op een dansvloer en LED-verlichting met het logo van Staay Food Group.

Vanaf dit moment konden de gasten genieten van diverse culinaire items. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diverse BBQ-items als diamanthaaspuntjes, varkenshaas en vispakketjes. Een salade-bar, waarbij de gasten hun eigen salade konden samenstellen met toppings als gemarineerde geitenkaas, kip en gerookte zalm. Maar ook de klassiekers als een broodje hamburger, huisgemaakte pizza-slices en puntzakjes friet mochten niet ontbreken. De maaltijd werd afgesloten met huisgemaakte ijslolly’s in diverse smaken en met verschillende toppings.
Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID