Organisatieburo bv – Bejo Zaden


Zaterdag 16 februari 2018 stond helemaal in het teken van het “Bejo-fest” wat door de dames van het Organisatieburo georganiseerd werd. Maar liefst 375 gasten kwamen in lederhosen en dirndl en maakten er een geweldig feest van met polonaise, gevulde bierpullen en “ganz tolle Tiroler musik”. 

In opdracht van het Organisatieburo verzorgden wij tijdens het personeelsfeest het meubilair, dranken, catering en personele inzet. Het Organisatieburo verzorgde o.a. de tentaccommodatie, tijdelijke toiletten en decorstukken voor het Tiroler sfeertje. Speciaal voor de gelegenheid was het personeel ook gekleed in Tiroler kleding.

De invulling en entertainment werd goed afgestemd op de avond en het thema van het event. Zo konden de gasten bij binnenkomst gelijk een leuke gadget van de gadgettafel pakken, denk bijvoorbeeld aan leuke feestelijke hoedjes. Maar ook “Peter aus Tirol” kwam langs voor een avondvullend programma met o.a. hilarische spelactiviteiten, karaoke en polonaise. Maar er was meer! O.a. een fotobooth, ice carving demonstratie en schaatsbaan (!!).

De gasten konden bij binnenkomst genieten van heerlijke sachertorte of apfelstrudel en heerlijke pretzels. Gedurende de avond werden de gasten getrakteerd op o.a. mini-schnitzels, een meter friet en broodjes Bratwurst en Currywurst.
Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID