Koopman Logistics Group Familiedag


Koopman Logistics Group heeft zaterdag 24 mei 2014 haar familiedag gehouden. Hierbij waren ca. 900 volwassenen en 200 kinderen aanwezig, bestaande uit personeelsleden en hun gezin.

De familiedag vond plaats op een overslaglocatie in Nijkerk. Op het terrein hebben wij een tentaccommodatie geplaatst met een groot horecaterras. 
Er was een viskar geplaatst, build your own burger, een fruit- en smoothiebar, poffertjes, suikerspin, Italiaans ijs en nog veel meer. Kortom, er was voor ieder wat wils.

Een leuk detail was de “frietcowboy”. Hier kon men eigen friet schieten door een aardappel in een luchtdrukpistool door een raster te schieten, waarna de aardappel in frietjes in het mandje viel.

De tent en het terras hadden wij ingericht met sta- en zitmeubilair. In de tent hadden we een “ladies only” gedeelde ingericht, waar de uitstraling extra luxe was. Ook was er een kindertent, ingericht met gekleurde zitzakken en gekleurd kindermeubilair.
Als entertainment waren er diverse acts als een breakdance-act van Come Correct, een sneltekenaar welke iedereen die dat wilde natekende en als afsluitende act trad Circle Percussion op.

Voor de kinderen hadden wij activiteiten als een draaimolen, bungee-trampoline en een tractor hindernisbaan geregeld. Speciaal voor dames was er onder andere styling-, kleur-, en visagie-advies, nailart en glittertattoo zetten. Voor de mannen hebben wij gezorgd voor een rijvaardigheidstraining, segway rijden, inparkeren op de handrem (d.m.v. 180 graden slip) en meer.

Het was een leuke familiedag waar voor iedereen genoeg te doen was. Door de activiteiten aan te passen op de doelgroep (kinderen, vrouwen en mannen) bleef iedereen langer geamuseerd.
Ook het eten was op elke doelgroep afgestemd en daarmee ook een groot succes.

Copyright © Willem de Boer 2021 | Gerealiseerd door DIXID