Konica Minolta Business Solutions Nederland


Op vrijdag 15 december 2017 mochten wij wederom de kerstbijeenkomst van Konica Minolta Business Solutions Nederland bv verzorgen. Het jaar werd door de 220 medewerkers afgesloten op het parkeerterrein met diverse culinaire items.

Op het parkeerterrein werd een grote tentaccommodatie geplaatst welke gezellig en sfeervol is aangekleed met steigerhouten meubilair, kerstversiering, kerstbomen en sfeerverlichting. Om het geheel een winters tintje te geven zijn ook diverse vuurschalen geplaatst waar de gasten met een heerlijke glühwein en appelflap omheen konden staan.

Tijdens het event zijn de gasten culinair verrast met een food parade. Op de diverse uitgiftepunten werd een diversiteit aan verschillende gerechtjes gepresenteerd. Vanuit een omgebouwde brandweerauto werden satéspiezen met satésaus gepresenteerd en bij de Ofyr-grill konden de gasten heerlijke hamburgers en gambaspiesjes afhalen. Onze hostesses liepen rond met puntzakjes friet met mayo en om de maaltijd af te sluiten werd er een flensjes-parade gepresenteerd. De gasten konden hier een versgebakken flesjes voorzien van diverse toppings als fruit en chocolade en afblussen met jus d’orange, Cointreau of Likeur 43.
Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID