Flevopenningengala 2017


Dit Flevolands ondernemersevent vond op vrijdag 19 mei 2017 plaats bij Balk Shipyard op Urk. Tijdens het jaarlijkse gala werden de Flevopenningen uitgereikt. Er waren 560 ondernemers en bestuurders aanwezig. Onder hen niet alleen topmensen uit Flevoland, maar ook landelijke politici en ondernemers uit het bedrijfsleven.

Stichting Flevopenningen is sinds 2004 actief. De prijzen worden toegekend aan ondernemingen in Flevoland die onder andere succesvol, innoveren en duurzaam zijn en die een economische betekenis hebben voor Flevoland. Ook uitzonderlijke prestaties in het kader van de Participatiewet worden onderscheiden met een Flevopenning. Het Flevopenningen Ondernemersgala is een jaarlijks terugkerend evenement waar de verschillende partijen samenkomen.

Voor de zesde keer mocht Willem de Boer Food & Events de inrichting van de ruimtes, de culinaire invulling tijdens de avond en de personele inzet verzorgen. In samenwerking met Luimes AV en Klaas Eissens werd ook de regie tijdens het officiële programma door Willem de Boer Food & Events verzorgd. Eén van de hallen bij Balk Shipyard, waar normaliter luxe jachten gebouwd worden, was omgetoverd tot dinerzaal. De ruimte werd sfeervol ingericht met dinertafels, welke ingedekt waren met luxe wijnglazen en mooi servies. Luimes AV uit Emmeloord verzorgde de audiovisuele-ondersteuningen en verlichting van de ruimte waardoor het een chique uitstraling kreeg. Voor de hal was een grote tent geplaatst waar het ontvangst van de gasten, het walking diner en de afterparty plaatsvonden. Deze tent was eveneens sfeervol aankleed en verlicht.

De gasten werden ontvangen met een welkomstcocktail en amuses. Jazz-trio Parisien verzorgde de muzikale invulling tijdens het ontvangst Om 18.30 ging het officiële programma van start waarbij de presentatie in handen was van Anita Witzier. De avond bestond uit een doorlopende combinatie van dineren, netwerken en officiële uitreikingen.

Het was een innoverend programma waarbij de Windesheim Flevopenning beste Comakership, Participatie, Innovatieve Onderneming en TOP-onderneming zijn uitgereikt. Dit jaar werd er gekozen om de bekendmaking op een speciale manier te doen, hiervoor werden Rich Magic en Flying Art Work op het podium gehaald. Zij maakten door middel van hun goochel acts de winnaars bekend.

Na de vierde dinergang en uitreiking van de laatste Flevopenning werd de avond afgesloten met een spetterende after-party met feestband Bleutrain.
Wij kijken terug op een prachtige avond!

Bekijk in dit filmpje de samenvatting van de avond
Copyright © Willem de Boer 2021 | Gerealiseerd door DIXID