Flevopenningengala 2016


Op vrijdag 8 april 2016 werden de Flevopenningen uitgereikt. Op het Flevopenningengala waren 475 ondernemers aanwezig, allen uit de polder.

Voor het ondernemersgala werd door Willem de Boer Food & Events bij Werkbedrijf Lelystad een werkhal, waar normaal gesproken inpakwerk wordt verricht, omgetoverd tot een chique ruimte. De ruimte werd ingericht met ronde tafels met stoelen en de ontvangstruimte, welke was vergroot met een tentaccommodatie was gezellig ingericht met statafels.

Door een nauwe samenwerking tussen Stichting Flevopenningen, Luimes AV, Klaas Eissens Producties en Willem de Boer Food en Events was alles tot in detail georganiseerd en sloot alles naadloos op elkaar aan. Er werd ook samengewerkt met een MBO-college uit Lelystad. De school leverde ons hostesses en keukenpersoneel die ons hulp boden.

Het diner bestond uitsluitend uit eten uit de polder. Hieronder een gerecht uit elke gang als voorbeeld:

Voorgerecht: Courgette kaviaar met Polderzoom kaascrème.
Soep: Mosterdsoep met een crostini van de Fant-zalm
Hoofdgerecht: Urker scholrolletjes
Dessert: Lelystads lekkerding met een mousse van groene appel.

Het diner werd in Walking Diner-vorm geserveerd waardoor het netwerken werd gestimuleerd. Tijdens het diner speelde de Schotse Piperband Pegasus (uit Barneveld).De presentatie van de avond was in handen van Lucille Werner en de muzikale omlijsting werd verzorgd door Q-Combo uit Lelystad. Als eregast was minister Melanie Schultz-van Haegen aanwezig. Tijdens de afterparty zette DJ Marc Bakker de juiste toon.

Copyright © Willem de Boer 2021 | Gerealiseerd door DIXID