Onze keuken

Kwaliteit staat bij ons op nummer één. De ingrediënten worden met zorg door onze koks geselecteerd. Door de creativiteit van onze koks blijven zij zich culinair ontwikkelen. Mede hierdoor kunnen wij onze klanten keer op keer verrassen met ons culinaire aanbod.

Ons cateringconcept biedt veel ruimte. Is ons standaard aanbod niet wat u zoekt?
Alles is mogelijk. Het team van koks staat open voor uw wensen en past de culinaire concepten graag aan, precies zoals u dat wilt.

Duurzaam

Wij proberen zo veel mogelijk met duurzame producten en seizoensproducten te werken. Door met producten te werken welke zo veel mogelijk binnen het seizoen vallen kunnen wij de versheid beter waarborgen en bovendien wordt er op deze manier minder gebruik gemaakt van producten welke uit het buitenland zijn gekomen, waardoor er minder trantsport aan de levering vooraf is gegaan. Dit komt ten goede van het milieu, want minder transport betekent minder uitstoot.

Menu-samenstelling

Wij bieden een breed assortiment aan gerechten voor uw lunch, diner of buffet, maar ook naast ons "standaard" assortiment (wat overigens niet er standaard is) bieden wij ook de mogelijkheid voor u om zelf een menu samen te stellen wat wij vervolgens voor u bereiden. Bekijk ons aanbod en neem voor meer informatie of een persoonlijk aanbod contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.
Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID