Zomerborrel!

De zomer is een geweldige tijd voor een leuk personeelsfeest of een gezellige borrel. Voordat iedereen op vakantie gaat nog even met al het personeel terugblikken op het afgelopen jaar, om na de vakantie weer met frisse moed het werk op te pakken.

Heeft u al nagedacht over een leuke borrel en/of barbecue met uw personeel?

Ons feest

Afgelopen donderdag 6 juli vond onze personeelsbarbecue plaats. Onze personeelsvereniging had het thema “zomer” aan de barbecue gekoppeld, en dat was zeker terug te zien in de aankleding.

Het geheel zag er vrolijk en zomers uit en het weer zat ook nog mee! Alle collega's kregen een hawaii-slinger omgehangen, waardoor werkelijk iedereen er zomers uitzag.

Ook aan het eten en drinken was duidelijk aandacht besteed en was geheel in thema verzorgd. Er was een saladebar neergezet waar iedereen een eigen groene salade kon samenstellen: “Shake your own salad”. Met sla als basis konden lekkere items als feta, paprikablokjes, croutons en komkommer worden toegevoegd om een zomerse salade samen te stellen. Daarnaast was er een cocktailbar, waar zelf cocktails samengesteld en geshaked konden worden. Vers fruit, tropische sapjes en een scheutje likeur zorgden voor het ultieme zomergevoel.

Voor op de barbecue was er een breed assortiment met heerlijke vleessoorten en was er de mogelijkheid om zelf een hamburger te bouwen: “Build your own burger”! Heerlijke items als kaas, bacon en augurk waren bij elkaar gezet zodat iedereen een eigen luxe hamburger kon samenstellen.
Natuurlijk waren ook de gebruikelijke salades en stokbroodjes met dippers aanwezig.

Toen iedereen was uitgegeten werd de muziek wat harder gezet en is er nog een hoop gepraat, gelachen en gefeest.

Uw feest

Wilt u ook een leuk feest organiseren? Wij helpen graag bij de organisatie en/of verzorging hiervan! Wilt u, net als wij, een zomerse twist geven aan uw feest, houdt u het liever neutraal of heeft u een ander thema in gedachten? Onze projectmanagers zijn creatief genoeg om uw idee uit te kunnen voeren. 
Ook de culinaire invulling doen we geheel naar uw wens en kunnen we in overleg met de koks samenstellen. 

Wanneer wilt u uw feest geven? Wij helpen graag bij de organisatie en/of verzorging hiervan. Kijk even rond op onze website of neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw feest!

Copyright © Willem de Boer 2019 | Gerealiseerd door DIXID