Nieuwe accountmanager

Vorige week is onze nieuwe collega Thijmen begonnen. Hieronder vertelt Thijmen wat meer over zichzelf en wat hij bij ons gaat doen:

Hallo, ik ben Thijmen van Rossem, 37 jaar. Ik ben 5 jaar getrouwd met Angelique van Rossem –Leinenga en we hebben samen een prachtige dochter van 2 jaar oud, Sylvie genaamd.
Ik ben geboren in Heerenveen en opgegroeid in Zwolle.

Sinds 1 maart 2017 ben ik in dienst bij Willem de Boer Food & Events/De Koningshof Party & Events als accountmanager.
Hiervoor was ik als bedrijfsleider werkzaam bij Grand café en partycentrum Urbana in Zwolle, en deed tot 1 februari 2017 pr en marketingwerkzaamheden voor Lefevre entertainment.
Hiernaast ben ik eigenaar van Trouwinfomedia.nl, een advertentieplatform voor bedrijven die zich richten op bruiloften en waar toekomstige bruidsparen gebruik van kunnen maken.

Na enige jaren in dienst te zijn geweest bij Urbana in Zwolle, was ik toe aan een nieuwe uitdaging in mijn leven, en ben toen om me heen gaan kijken. Ik kreeg een tip dat er bij Willem de Boer Food & Events een vacature voor accountmanager openstond.

Na het eerste gesprek, wat ik heb gehad met Henk de Boer, was er van beide kanten een goede klik en waren zo enthousiast dat gesprek 2 en 3 snel volgenden en vervolgens zijn we al snel tot een akkoord gekomen.

Vol trots en enthousiasme ben ik 1 maart 2017 begonnen.
Het is de bedoeling dat ik mijn opgebouwde netwerk ga gebruiken om in Zwolle en de regio hier omheen Willem de Boer Food & Events en De Koningshof Party & Events meer onder de aandacht te brengen en proberen cateringactiviteiten zowel op locatie als richting De Koningshof te vergroten. Verder kijk ik natuurlijk ook verder in het land waar de mogelijkheden liggen voor Willem de Boer en De Koningshof.

Ik hoop snel mijn draai te kunnen vinden binnen Willem de Boer Food & Events, maar nu ik al een aantal collega’s ontmoet heb twijfel ik hier niet aan.

Met vriendelijke groet,
Thijmen van Rossem

Wij wensen Thijmen veel succes en kijken uit naar een leuke, goede samenwerking!

Copyright © Willem de Boer 2018 | Gerealiseerd door DIXID