Horecavolleybal

De medewerkers van Willem de Boer Food & Events hebben zich vandaag van hun sportieve kant laten zien op het jaarlijkse “Horecavolleybaltoernooi” in Ens, georganiseerd door Het Wapen van Ens. Maar liefst 15 teams namen vandaag deel aan het toernooi.

Het team had een goede start door de eerste wedstrijd, welke zij speelden tegen het team van De Stadsherberg uit Kampen, te winnen met 28-24.

Tijdens de tweede wedstrijd schoot partymanager Sjoerd Baars door het veld om zo veel mogelijk ballen te redden, maar het mocht niet baten. De wedstrijd tegen het team van The Bottom werd helaas verloren met 28-15.

Het team van Eindeloos bleek geen concurrentie voor het team van Willem de Boer want Eindeloos stond al snel eindeloos achter. Deze wedstrijd werd dan ook glansrijk gewonnen met een eindstand van 42-15.

Ook het team van Plaza Wassenburg werd met gemak ingemaakt door het team van Willem de Boer Food & Events.

Op dit punt van het toernooi staat Willem de Boer er goed voor met drie wedstrijden winst en één verlies. De winnaars-poules worden samengesteld uit de nummers één en de beste nummers twee van elke poule. Willem de Boer Food & Events mag door als beste nummer twee.

De eerste wedstrijd in de winnaarspoule werd er gelijk gespeeld tegen het team van De Voorst (24-24) en de tweede wedstrijd werd verloren van The Bottom. De laatste twee wedstrijden werden tegen de zakelijke concullega’s van Willem de Boer Food & Events gespeeld, namelijk tegen Slump Catering en Events en Event Catering.
Het potje tegen Slump was een nek-aan-nek race en werd uiteindelijk gewonnen door Slump.

Event Catering bleek te beschikken over een aantal volleybaltalenten waar het team van Willem de Boer geen schijn van kans bij maakte. Het team van Willem de Boer Food & Events werd verslagen en werd hierdoor uitgesloten voor de finale.

Hoewel er geen prijzen in de wacht zijn gesleept was het een geslaagd toernooi met veel gezelligheid en spelplezier. Het team van Willem de Boer Food & Events kreeg veel complimenten voor hun sportiviteit en gezelligheid als enige debuterende team op het Horecavolleybaltoernooi.

The Bottom gaat er uiteindelijk (verdiend) met de hoofdprijs vandoor. Op dit moment wordt er gezellig nagezeten en vervolgens zullen alle deelnemende teams gezamenlijk gaan eten in Het Wapen van Ens. Na het eten zal er nog een (korte?...) party zijn in Het Wapen van Ens.

Copyright © Willem de Boer 2018 | Gerealiseerd door DIXID