Flevopenningen ondernemersgala 2017

Elk jaar vindt het Flevopenningen Ondernemersgala plaats. Vrijdag 19 mei 2017 wordt de 13e editie gehouden bij Balk Shipyard op Urk.

Gedurende het gala worden de Flevopenningen uitgereikt. De Flevopenningen worden toegekend aan ondernemingen in Flevoland die onder andere succesvol, innoverend en duurzaam zijn en welke een economische betekenis hebben voor Flevoland.

Stichting Flevopenningen organiseert de verkiezingen én de uitreiking van de Flevopenningen.

Willem de Boer Food & Events verzorgt de aankleding en inrichting van de ruimten, uiteraard de catering en personele inzet tijdens de avond. Daarnaast zijn we nauw betrokken bij het opstellen van de draaiboeken en de regie gedurende het ondernemersgala.

Geruime tijd voorafgaand aan het gala wordt er door onze projectmanagers veel tijd gestoken in het gala. Ook onze keukenbrigade start ruim op tijd met de culinaire experimenten om tijdens het gala op 19 mei een exclusief menu neer te kunnen zetten. De eerste culinaire experimenten hebben dan ook al plaatsgevonden.

Op 19 mei zullen er ca. 500 topmensen uit het bedrijfsleven, het bestuur en de politiek bijeen komen bij Balk Shipyard op Urk om de uitreiking bij te wonen. Niet alleen topmensen uit Flevoland zullen aanwezig zijn, maar ook landelijke politici en belangrijke personen uit het bedrijfsleven zoals Cees Oudshoorn, directeur VNO-NCW.

Tv-presentatrice Anita Witzier zal de presentatie van het gala op zich nemen.

Copyright © Willem de Boer 2019 | Gerealiseerd door DIXID