Aspergetijd!

26 april 2017 - Asperges blijven een groente welke nog altijd een echte seizoengroente is. Van april tot en met eind juni worden asperges geoogst. Onze chef-kok Harry Schrijver en Culinair Manager Erwin Stroo staan elk jaar weer te trappelen om met het witte goud aan de slag te gaan.
Lees meer

Flevopenningen ondernemersgala 2017

24 april 2017 - Vrijdag 19 mei 2017 wordt de 13e editie van het Flevopenningen Ondernemersgala gehouden bij Balk Shipyard op Urk. Willem de Boer Food & Events verzorgt de aankleding, inrichting van ruimten, catering en personele inzet tijdens de avond.
Lees meer

Luxe Paaslunch

21 maart 2017 - Pasen staat weer voor de deur.
Leuk om hier met uw collega’s bij stil te staan!
Bijvoorbeeld met een paaslunch van Willem de Boer in uw eigen kantine of bij De Koningshof.
Lees meer

Nieuwe accountmanager

9 maart 2017 - 1 maart is onze nieuwe collega Thijmen begonnen. Thijmen vertelt hier wat meer over zichzelf en wat hij bij ons gaat doen.
Lees meer

Horecavolleybal

20 februari 2017 - Onze medewerkers hebben zich vandaag van hun sportieve kant laten zien op het jaarlijkse “Horecavolleybaltoernooi” in Ens, georganiseerd door Het Wapen van Ens.
Lees meer

Copyright © Willem de Boer 2019 | Gerealiseerd door DIXID