Topchef David Biton werkt samen met koks Willem de Boer Food & Events

15 mei 2017 - Executive Chef David Biton, van het beroemde restaurant La Regence van het King David Hotel in Jeruzalem kookt met koks van Willem de Boer Food & Events een luxe sponsordiner voor stichting Aleh op 17 mei 2017.
Lees meer

Aspergetijd!

26 april 2017 - Asperges blijven een groente welke nog altijd een echte seizoengroente is. Van april tot en met eind juni worden asperges geoogst. Onze chef-kok Harry Schrijver en Culinair Manager Erwin Stroo staan elk jaar weer te trappelen om met het witte goud aan de slag te gaan.
Lees meer

Flevopenningen ondernemersgala 2017

24 april 2017 - Vrijdag 19 mei 2017 wordt de 13e editie van het Flevopenningen Ondernemersgala gehouden bij Balk Shipyard op Urk. Willem de Boer Food & Events verzorgt de aankleding, inrichting van ruimten, catering en personele inzet tijdens de avond.
Lees meer

Welkom Elina

6 april 2017 - Een nieuw gezicht bij ons op de werkvloer!
Afgelopen maandag is Elina bij Willem de Boer Food & Events begonnen. Lees hier wat meer over Elina en over wat zij bij ons gaat doen!
Lees meer

Luxe Paaslunch

21 maart 2017 - Pasen staat weer voor de deur.
Leuk om hier met uw collega’s bij stil te staan!
Bijvoorbeeld met een paaslunch van Willem de Boer in uw eigen kantine of bij De Koningshof.
Lees meer

Copyright © Willem de Boer 2018 | Gerealiseerd door DIXID