Care & Cure

WIllem de Boer Food & Events werkt samen met CuliCare Catering. Dit bedrijf behoort tot dezelfde groep. 

CuliCare Catering is een vooraanstaand productiebedrijf met een eigen culinair operationeel centrum. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van verse maaltijden en maaltijdcomponenten. CuliCare levert aan de foodservice, retail en zorg. Dat doen we rechtstreeks en via de distributiekanalen van onze foodservicepartners.

CuliCare is ontstaan in 2004 en ook gevestigd in het bedrijfsgebouw langs de A6 bij Emmeloord. Een van de merken van CuliCare waar wij nauw bij betrokken zijn is CuliSteam en het concept van 6 eetmomenten in ziekenhuizen. CuliCare staat net als Willem de Boer Food & Events voor vers en kwaliteit. Ten opzichte van alle aanbieders in de markt hebben wij een exclusief sterk punt: Door een kruisbestuiving van de vakkennis tussen CuliCare en Willem de Boer Food & Events, ontstaat een unieke krachtenbundeling. We delen kennis en ervaring op het gebied van productontwikkeling en foodinnovaties.

Voor meer informatie over CuliCare;
Meer informatie

Klik op onderstaande video:

Van Hoeckel goed eten, onze zorg


Door de duurzame samenwerking tussen Van Hoeckel goed eten, onze zorg en CuliCare, draagt ook het team van Willem de Boer Food & Events bij aan tevreden eindgebruikers van de maaltijden van CuliCare in de zorg en de foodservicebranche.

Copyright © Willem de Boer 2023 | Gerealiseerd door DIXID